Povezane vesti
"Stigla mi je naredba da idem u zatvor u Požarevac, nisu mi to oprostili" Anja Mit otkrila sa čime se suočila: "Čula sam samo…
Blic 15.04.2026
Tokom igre 'Jesam-nisam', glumica Anja Mit otkrila je anegdotu o nedavnom problemu sa zakonom zbog saobraćajne kazne Ceca i Anja su govorile o svojim traumama iz detinjstva vezanim za strah od petlova, što je izazvalo smeh u studiju Spremite se za… »
Sale Tropiko otkrio da li je razmišljao da napusti bend: Frontmen priznao, "Prošlo je 24 godine moje karijere sa njima"
Blic 15.04.2026
Teodora Džehverović imala je probleme sa stajlingom tokom emisije, a Ceca i Sale su joj pomogli sa korsetom. Teodora je pričala o svom odnosu prema kuvanju, planovima za porodični biznis i razlikama u kulinarskim navikama sa majkom. Večeras u emisiji… »
"Dobro sam te videla, ne jedem i ne spavam" Anja Mit, Teodora Džehverović i Sale Tropiko napravili haos kod Cece! Pogledajte…
Blic 15.04.2026
Teodorin korset je počeo da klizi tokom emisije, što je izazvalo smeh i hitnu pomoć Cece i Salea. Anja Mit je pričala o izazovima majčinstva, nazivajući neprospavane noći 'slatkim mukama'. Pripremite se za još jednu nezaboravnu epizodu emisije "Ceca… »
Vesti dana »
Iran prekinuo pregovore s Amerikom Dok je trajao razgovor o miru u Švajcarskoj, Tramp im opet zapretio, i to uz brdo psovki: Svi odbili da se vrate u salu
Blic pre 55 minutajoš 28 povezanih
(Foto) Završena prva runda pregovora između SAD i Irana: "Postignut značajan napredak"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 95 povezanih
RHMZ upozorava: Pljuskovi sa grmljavinom u Bačkoj i Banatu, u ponedeljak u zapadnoj i centralnoj Srbiji
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 59 povezanih
Pobeda i veliki problem za Nemačku: Zvezda odbrane možda završila Mundijal?
B92 pre 11 satijoš 32 povezane
Obradović se vratio u Panatinaikos: Slavni trener ponovo u grčkom klubu nakon 14 godina
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 29 povezanih