Povezane vesti
"Stigla mi je naredba da idem u zatvor u Požarevac, nisu mi to oprostili" Anja Mit otkrila sa čime se suočila: "Čula sam samo…
Blic pre 13 sati
Tokom igre 'Jesam-nisam', glumica Anja Mit otkrila je anegdotu o nedavnom problemu sa zakonom zbog saobraćajne kazne Ceca i Anja su govorile o svojim traumama iz detinjstva vezanim za strah od petlova, što je izazvalo smeh u studiju Spremite se za… »
Sale Tropiko otkrio da li je razmišljao da napusti bend: Frontmen priznao, "Prošlo je 24 godine moje karijere sa njima"
Blic pre 13 sati
Teodora Džehverović imala je probleme sa stajlingom tokom emisije, a Ceca i Sale su joj pomogli sa korsetom. Teodora je pričala o svom odnosu prema kuvanju, planovima za porodični biznis i razlikama u kulinarskim navikama sa majkom. Večeras u emisiji… »
"Dobro sam te videla, ne jedem i ne spavam" Anja Mit, Teodora Džehverović i Sale Tropiko napravili haos kod Cece! Pogledajte…
Blic pre 22 sata
Teodorin korset je počeo da klizi tokom emisije, što je izazvalo smeh i hitnu pomoć Cece i Salea. Anja Mit je pričala o izazovima majčinstva, nazivajući neprospavane noći 'slatkim mukama'. Pripremite se za još jednu nezaboravnu epizodu emisije "Ceca… »
Vesti dana »
Ponovo odložena sednica Skupštine Srbije o nepoverenju vladi, nije bilo kvoruma
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 45 povezanih