Povezane vesti

"Vidi me sad, moje ime na državnoj televiziji" Otac Asmina Durdžića putuje sa suprugom, oglasio se iz aviona

"Vidi me sad, moje ime na državnoj televiziji" Otac Asmina Durdžića putuje sa suprugom, oglasio se iz aviona

Kurir pre 4 dana
Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, aktivan je na društvenim mrežama gde komentariše dešavanja u Eliti 9, a sad je i otkrio da ide na put sa suprugom Mevlidom. Mustafa se osvrnuo i na to koliko su poslednjih godina napredovali. - Avionska ljubavna… »

Telegraf pre 4 dana
Otac učesnika "Elite 9" Asmina Durdžića, Mustafa, aktivan je na društvenim mrežama, te često komentariše dešavanja u Eliti. Mustafa je otkrio da će ići na put sa svojom suprugom Mevlidm, te s eosvrnuo na to koliko su poslednjih godina napredovali. -… »
"Vidi me sad, moje ime na državnoj televiziji Srbije" Otac Asmina Durdžića putuje sa suprugom Melvidom: "Krenuli iz autobusa…

"Vidi me sad, moje ime na državnoj televiziji Srbije" Otac Asmina Durdžića putuje sa suprugom Melvidom: "Krenuli iz autobusa…

Blic pre 4 dana
Podelio je emotivnu priču o dugogodišnjoj vezi sa suprugom Melvidom. Mustafa podržava vezu sina Asmina sa Majom Marinković zbog psihološke podrške, smatrajući da je Alibaba izolovan i da mu je potrebna emotivna stabilnost. Otac učesnika "Elite 9" Asmina… »

Vesti dana »