Povezane vesti
"Vidi me sad, moje ime na državnoj televiziji" Otac Asmina Durdžića putuje sa suprugom, oglasio se iz aviona
Kurir pre 4 dana
Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, aktivan je na društvenim mrežama gde komentariše dešavanja u Eliti 9, a sad je i otkrio da ide na put sa suprugom Mevlidom. Mustafa se osvrnuo i na to koliko su poslednjih godina napredovali. - Avionska ljubavna… »
"Vidi me sad, moje ime na državnoj televiziji" Otac Asmina Durdžića putuje sa suprugom, oglasio se iz aviona
Telegraf pre 4 dana
Otac učesnika "Elite 9" Asmina Durdžića, Mustafa, aktivan je na društvenim mrežama, te često komentariše dešavanja u Eliti. Mustafa je otkrio da će ići na put sa svojom suprugom Mevlidm, te s eosvrnuo na to koliko su poslednjih godina napredovali. -… »
"Vidi me sad, moje ime na državnoj televiziji Srbije" Otac Asmina Durdžića putuje sa suprugom Melvidom: "Krenuli iz autobusa…
Blic pre 4 dana
Podelio je emotivnu priču o dugogodišnjoj vezi sa suprugom Melvidom. Mustafa podržava vezu sina Asmina sa Majom Marinković zbog psihološke podrške, smatrajući da je Alibaba izolovan i da mu je potrebna emotivna stabilnost. Otac učesnika "Elite 9" Asmina… »
Vesti dana »
Promenljivo i svežije vreme uz moguću kišu, pljuskove i grmljavinu
Glas Zaječara pre 1 satjoš 23 povezane
Ministar Glišić: Opozicija euforična zbog razmatranja EU da zamrzne 1,5 milijardi evra za Srbiju
Beta pre 33 minutajoš 16 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije danas nastavljaju načelnu raspravu
Glas Zaječara pre 8 minutajoš 15 povezanih
Novi Sad: Pobeda nezavisnih kandidata na izborima za lekarsku komoru
Serbian News Media pre 8 minutajoš 15 povezanih