Povezane vesti
"Oni su me tamo zaboravili" Ceca Ražnatović šokirala priznanjem o danima iza rešetaka - Da mi je mesec dana da se naspavam
Kurir 16.04.2026
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prisetila se dana koje je provela u Centralnom zatvoru i tom prilikom podelila zanimljivu anegdotu koja je mnoge iznenadila. U razgovoru sa glumicom Anjom Mit, dotakle su se teme saobraćajnih prekršaja, pa je Ceca… »
"Stigla mi je naredba da idem u zatvor u Požarevac": Anji Mit policija nije oprostila, otkrila sa čim se suočila
Kurir 16.04.2026
Glumica Anja Mit nedavno je postala majka, a sada je otkrila detalje urnebesne situacije u kojoj se našla. Ona je gostovala u emisiji "Ceca Show", a na pitanje da li su nekada prekoračili brzinu, i da li im je policija progledala kroz prste jer su… »
"Stigla mi je naredba da idem u zatvor u Požarevac": Anji Mit policija nije oprostila, otkrila sa čim se suočila
Mondo 16.04.2026
Glumica Anja Mit nedavno je postala majka, a sada je otkrila detalje urnebesne situacije u kojoj se našla. Ona je gostovala u emisiji "Ceca Show", a na pitanje da li su nekada prekoračili brzinu, i da li im je policija progledala kroz prste jer su… »
"Stigla mi je naredba da idem u zatvor u Požarevac", Anja Mit otkrila kroz šta je prošla: "Nisu mi oprostili"
Telegraf 16.04.2026
Glumica Anja Mit gostovala je u emisiji "Ceca Show", gde je u opuštenoj atmosferi govorila o različitim situacijama iz privatnog života, ali i o jednoj neprijatnosti koju je imala sa zakonom. Na pitanje da li joj je ikada policija progledala kroz prste… »
Vesti dana »
"Usred Crne Gore vam kažem, neću da poštujem vaše istorijske laži i falsifikate", Vučić iz Tivta: "I ranije su u skaj prepiskama pričali o mom ubistvu"
Blic pre 6 minutajoš 37 povezanih
Srbija i Gasprom produžili gasni aranžman za još tri meseca, rekla ministarka Đedović Handanović
Slobodna Evropa pre 31 minutajoš 26 povezanih
Merc i Makron u Tivtu pokreću inicijativu za postepeni prijem Zapadnog Balkana u EU
Insajder pre 2 satajoš 54 povezane
Srpska lista predstavila kandidate u Leposaviću, poziv na jedinstvo srpskog naroda pred izbore
RTS pre 51 minutajoš 33 povezane