Povezane vesti

"Oni su me tamo zaboravili" Ceca Ražnatović šokirala priznanjem o danima iza rešetaka - Da mi je mesec dana da se naspavam

"Oni su me tamo zaboravili" Ceca Ražnatović šokirala priznanjem o danima iza rešetaka - Da mi je mesec dana da se naspavam

Kurir pre 1 dan
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prisetila se dana koje je provela u Centralnom zatvoru i tom prilikom podelila zanimljivu anegdotu koja je mnoge iznenadila. U razgovoru sa glumicom Anjom Mit, dotakle su se teme saobraćajnih prekršaja, pa je Ceca… »
"Stigla mi je naredba da idem u zatvor u Požarevac": Anji Mit policija nije oprostila, otkrila sa čim se suočila

"Stigla mi je naredba da idem u zatvor u Požarevac": Anji Mit policija nije oprostila, otkrila sa čim se suočila

Kurir pre 2 dana
Glumica Anja Mit nedavno je postala majka, a sada je otkrila detalje urnebesne situacije u kojoj se našla. Ona je gostovala u emisiji "Ceca Show", a na pitanje da li su nekada prekoračili brzinu, i da li im je policija progledala kroz prste jer su… »

Mondo pre 2 dana
Glumica Anja Mit nedavno je postala majka, a sada je otkrila detalje urnebesne situacije u kojoj se našla. Ona je gostovala u emisiji "Ceca Show", a na pitanje da li su nekada prekoračili brzinu, i da li im je policija progledala kroz prste jer su… »
"Stigla mi je naredba da idem u zatvor u Požarevac", Anja Mit otkrila kroz šta je prošla: "Nisu mi oprostili"

"Stigla mi je naredba da idem u zatvor u Požarevac", Anja Mit otkrila kroz šta je prošla: "Nisu mi oprostili"

Telegraf pre 2 dana
Glumica Anja Mit gostovala je u emisiji "Ceca Show", gde je u opuštenoj atmosferi govorila o različitim situacijama iz privatnog života, ali i o jednoj neprijatnosti koju je imala sa zakonom. Na pitanje da li joj je ikada policija progledala kroz prste… »

Vesti dana »