Povezane vesti
Pikaso vredan milion dolara prodat za 100 evra
Nedeljnik pre 12 sati
Slika slavnog španskog umetnika Pablo Pikaso, procenjena na više od milion dolara, prodata je po ceni jedne večere u Parizu, piše CNN. Arij Hodara bio je srećni dobitnik nagradne igre „Jedan Pikaso za 100 evra“, koja je učesnicima pružila priliku da… »
"Kako da znam da ovo nije šala?": Kupio tiket za sto evra, dobio remek-delo vredno više od milion
Nova pre 11 sati
"Kako da znam da ovo nije šala?" To, nimalo neumesno pitanje, postavio je jedan inženjer, inače veliki ljubitelj likovne umetnosti. Zove se Ari Hodara, a pomenuto pitanje postavio je kada su ga pre dva dana pozvali iz aukcijske kuće Kristi u Parizu… »
"Kako da znam da ovo nije šala?": 58-godišnji Parižanin za 100 evra dobio Pikasovo remek-delo vredno milione
Blic pre 20 sati
Ari Hodara je osvojio originalnu Pikasovu sliku vrednu preko milion evra na humanitarnoj lutriji u Parizu. Ovogodišnja nagrada bila je Pikasova slika Tête de Femme iz 1941. godine, portret njegove muze Dore Mar. Ari Hodara osvojio je originalnu sliku… »
Jedan Pikaso za 100 evra! Neverovatna sreća u Parizu, dao siću i dobio remek-delo od milion evra: "Kako da znam da ovo nije…
Kurir pre 1 dan
Ari Hodara osvojio je originalnu sliku Pabla Pikasa vrednu više od milion evra na humanitarnoj lutriji. Inženjer i ljubitelj umetnosti, Hodara je saznao da je pobednik kada se javio na video-poziv aukcijske kuće "Kristiz" iz Pariza. - Kako da znam da ovo… »
Vesti dana »
Ostati svoj u svetu koji nas stalno „optimizuje”: razgovor o uticaju digitalnog okruženja
Gradski portal 018 pre 44 minutajoš 1 povezana
Protest Nišlija zbog najave da će Borska ulica biti zatvorena za saobraćaja
Medijska kutija pre 1 satjoš 1 povezana