Povezane vesti

Super Ego Holding demantuje navode CBS-a

Super Ego Holding demantuje navode CBS-a

Mašina pre 1 dan
Super Ego Holding uputio je demanti na tekst koji je objavljen na Mašini pod naslovom „Američki medij: Kamionska kompanija iz Srbije krši propise u SAD”, a koji se odnosi na istraživanje emisije „60 minuta" američke televizije CBS. Demanti prenosimo u… »
Super Ego demantuje navode CBS njuza

Super Ego demantuje navode CBS njuza

Vreme pre 1 dan
Kompanija Super Ego Holding demantuje navode američke emisije „60 minuta“ CBS njuza. Ekipa emisije „60 minuta“ CBS njuza razgovarala je sa sedam vozača kamiona u Americi koji su im rekli da su ih menadžeri iz Srbije firme „Super ego“ rutinski varali i… »
Kompanija Super Ego demantuje CBS: Nismo srpska firma, već američko društvo koje posluje isključivo u SAD

Kompanija Super Ego demantuje CBS: Nismo srpska firma, već američko društvo koje posluje isključivo u SAD

N1 Info pre 1 dan
Portal N1 preneo je tekst sa američkog CBS-a o osmomesečnom istraživanju te medijske kuće, a u vezi sa prevarama u kamionskom transportu u SAD. Istraživanje je predstavljeno u čuvenoj emisiji "60 minuta", koja se decenijama emituje na toj mreži, a u… »
Super Ego demantuje istraživanje američkog CBS: „Mi nismo prevoznici, mi dajemo u zakup kamione“

Super Ego demantuje istraživanje američkog CBS: „Mi nismo prevoznici, mi dajemo u zakup kamione“

Nedeljnik pre 1 dan
Povodom teksta Dispečeri u Srbiji, kamiondžije u SAD i nalepnice za menjanje firme: „Američki novinari 8 meseci istraživali firmu Super Ego i otkrili komplikovanu šemu ugrožavanja bezbednosti“, obratili su nam se pravni zastupnici ove kompanije. Oni kažu… »
Demanti kompanije Super Ego na tekst „Vozači zakidani za novac, terali ih da voze duže od dozvoljenog“

Demanti kompanije Super Ego na tekst „Vozači zakidani za novac, terali ih da voze duže od dozvoljenog“

Danas pre 1 dan
Kompanija Super Ego uputila je demanti povodom teksta „Vozači zakidani za novac, terali ih da voze duže od dozvoljenog: Američka televizija istraživala kamionsku kompaniju povezanu sa Srbijom“, objavljenog na sajtu Danasa, 14. aprila ove godine. Demanti… »

Vesti dana »