Povezane vesti
„Niš, moj grad“: Praznici i nejednak položaj radnika – zaposleni u privatnom sektoru radnici drugog reda
Naissus info 16.04.2026
Miodrag Stanković, kopredsednik koalicije „Niš, moj grad“, ocenio je da su zaposleni u javnom sektoru tokom Velikog petka spojili neradne dane do ponedeljka, dok mnogi radnici u privatnom sektoru rade bez jasno definisanih pravila i adekvatne naknade… »
„Niš, moj grad“: Praznici ne važe isto za sve, radnici u privatnom sektoru građani drugog reda
Južne vesti 16.04.2026
Dok su zaposleni u javnom sektoru spojili neradne dane od Velikog petka do ponedeljka, mnogobrojni radnici u privatnom sektoru rade bez jasno definisanih pravila i adekvatne naknade, ocenio je Miodrag Stanković, kopredsednik koalicije Niš, moj grad. On… »
Vesti dana »
Patrijarh Porfirije u Hramu Svetog Save služi liturgiju, ispraćaj Časnog pojasa posle molebana u 14 časova
RTV pre 42 minutajoš 16 povezanih
Promenljivo vreme za vikend: Kiša i pljuskovi u većem delu Srbije, temperatura do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 17 povezanih
Iran gađao američke baze u Kuvajtu i Bahreinu; nova runda razgovora o Gazi u Kairu
RTS pre 23 minutajoš 15 povezanih
Košarkaši Njujorka poveli 2:0 protiv San Antonija u finalu plej-ofa NBA lige (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
Hitno prebačen u urgentni: Muškarac teško povređen u nesreći u Borči
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih