Povezane vesti
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije", Asmin izneo šok tvrdnje o mužu Aleksandre Subotić
Mondo 16.04.2026
U rijalitiju "Elita 9" sinoć je izbila prava drama nakon što su takmičari pokrenuli priču o navodnoj aferi između starlete Stanije Dobrojević i supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića. Aleksandra se tim povodom oglašavala i oštro… »
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije" Šok tvrdnja Asmina o mužu Aleksandre Subotić! Starleta dobacila…
Kurir 16.04.2026
U "Eliti 9" povela se priča o aferi starlete Stanije Dobrojević i muža Aleksandre Subotić Petra koji je prevario suprugu sa Majom Marinković. Naime, tokom emisije ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Staniji Dobrojević, a… »
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije", Asmin izneo šok tvrdnje o mužu Aleksandre Subotić
Telegraf 16.04.2026
U rijalitiju "Elita 9" sinoć je izbila prava drama nakon što su takmičari pokrenuli priču o navodnoj aferi između starlete Stanije Dobrojević i supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića. Aleksandra se tim povodom oglašavala i oštro… »
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije" Asmin šokirao tvrdnjama o mužu Aleksandre Subotić, starleta…
Blic 16.04.2026
Stanija je izjavila da su sve priče izmišljene i optužila Maju da iznosi neistine zbog ličnih razloga. Maja je odgovorila prozivkama na račun Stanije i tvrdila da Aleksandra ne zna šta njen muž radi, dok je Staniju optužila za navodne nečasne radnje. U… »
Vesti dana »
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
Insajder pre 13 minutajoš 27 povezanih
Policajac iz Vranja uhapšen zbog gaženja pešaka: Pobegao sa mesta nesreće, žrtva podlegla povredama
Insajder pre 58 minutajoš 26 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 55 povezanih
Vlada Srbije do 2. jula produžila važenje uredbe o zabrani izvoza nafte i naftnih redivata
Forbes pre 3 satajoš 23 povezane