Povezane vesti
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije", Asmin izneo šok tvrdnje o mužu Aleksandre Subotić
Mondo pre 19 sati
U rijalitiju "Elita 9" sinoć je izbila prava drama nakon što su takmičari pokrenuli priču o navodnoj aferi između starlete Stanije Dobrojević i supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića. Aleksandra se tim povodom oglašavala i oštro… »
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije", Asmin izneo šok tvrdnje o mužu Aleksandre Subotić
Telegraf pre 22 sata
U rijalitiju "Elita 9" sinoć je izbila prava drama nakon što su takmičari pokrenuli priču o navodnoj aferi između starlete Stanije Dobrojević i supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića. Aleksandra se tim povodom oglašavala i oštro… »
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije" Šok tvrdnja Asmina o mužu Aleksandre Subotić! Starleta dobacila…
Kurir pre 21 sat
U "Eliti 9" povela se priča o aferi starlete Stanije Dobrojević i muža Aleksandre Subotić Petra koji je prevario suprugu sa Majom Marinković. Naime, tokom emisije ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Staniji Dobrojević, a… »
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije" Asmin šokirao tvrdnjama o mužu Aleksandre Subotić, starleta…
Blic pre 22 sata
Stanija je izjavila da su sve priče izmišljene i optužila Maju da iznosi neistine zbog ličnih razloga. Maja je odgovorila prozivkama na račun Stanije i tvrdila da Aleksandra ne zna šta njen muž radi, dok je Staniju optužila za navodne nečasne radnje. U… »
Vesti dana »
Libanska vojska: IDF je već više puta prekršio primirje; Tramp: Nadam se da će se Hezbolah ponašati odgovorno
RTS pre 17 minutajoš 19 povezanih
Imam fizičkih poteškoća: Đoković u Madridu otkrio da je učešće na turniru u ovom gradu i dalje neizvesno
Danas pre 47 minutajoš 21 povezana
Za vikend sunčano, pa onda nagli preokret: RHMZ najavljuje zahlađenje, evo gde će biti pljuskova i grmljavine
Mondo pre 11 minutajoš 14 povezanih
Ko je bogati muž Meline Džinović? Englez (70) poseduje imperiju, a devojka iz Ukrajine mu rodila bebu pre godinu dana
Blic pre 27 minutajoš 15 povezanih