Povezane vesti

"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije", Asmin izneo šok tvrdnje o mužu Aleksandre Subotić

"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije", Asmin izneo šok tvrdnje o mužu Aleksandre Subotić

Mondo pre 19 sati
U rijalitiju "Elita 9" sinoć je izbila prava drama nakon što su takmičari pokrenuli priču o navodnoj aferi između starlete Stanije Dobrojević i supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića. Aleksandra se tim povodom oglašavala i oštro… »

Telegraf pre 22 sata
U rijalitiju "Elita 9" sinoć je izbila prava drama nakon što su takmičari pokrenuli priču o navodnoj aferi između starlete Stanije Dobrojević i supruga Aleksandre Subotić, Predraga Pece Raspopovića. Aleksandra se tim povodom oglašavala i oštro… »
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije" Šok tvrdnja Asmina o mužu Aleksandre Subotić! Starleta dobacila…

"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije" Šok tvrdnja Asmina o mužu Aleksandre Subotić! Starleta dobacila…

Kurir pre 21 sat
U "Eliti 9" povela se priča o aferi starlete Stanije Dobrojević i muža Aleksandre Subotić Petra koji je prevario suprugu sa Majom Marinković. Naime, tokom emisije ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Staniji Dobrojević, a… »
"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije" Asmin šokirao tvrdnjama o mužu Aleksandre Subotić, starleta…

"Nudili su mi snimak Pece Vijagre, njegovog brata i Stanije" Asmin šokirao tvrdnjama o mužu Aleksandre Subotić, starleta…

Blic pre 22 sata
Stanija je izjavila da su sve priče izmišljene i optužila Maju da iznosi neistine zbog ličnih razloga. Maja je odgovorila prozivkama na račun Stanije i tvrdila da Aleksandra ne zna šta njen muž radi, dok je Staniju optužila za navodne nečasne radnje. U… »

Vesti dana »