Повезане вести

Кристијан Голубовић ангажовао детективе Сазнао све тајне Кристине Спалевић, све има на УСБ: "Знао сам да нешто није у реду"

Кристијан Голубовић ангажовао детективе Сазнао све тајне Кристине Спалевић, све има на УСБ: "Знао сам да нешто није у реду"

Блиц пре 20 сати
Кристијан је посумњао у Кристинино понашање након изласка из ријалитија и одлучио је да све истражи. Унајмио је професионалног детектива како би дошао до садржаја њеног телефона и сазнао њене тајне. Након бурног прекида и… »
"Све има на усб!" Голубовић унајмио детектива да сазна тајне Кристине: "Рекао ми да то не би требало да видим"

"Све има на усб!" Голубовић унајмио детектива да сазна тајне Кристине: "Рекао ми да то не би требало да видим"

Телеграф пре 19 сати
Након бурног раскида и забране приласка због пријаве полицији, однос између бивших ријалити учесника Кристијана Голубовића и Кристине Спалевић и даље привлачи велику пажњу јавности. Док Кристина тврди да не жели никакво… »
"Овде имаш све али не гледај јер можеш да убијеш некога": Голубовић унајмио детектива због Кристине, сазнао њене тајне

"Овде имаш све али не гледај јер можеш да убијеш некога": Голубовић унајмио детектива због Кристине, сазнао њене тајне

Мондо пре 21 сат
Бивши ријалити учесник Кристијан Голубовић ангажовао је детективе да открије шта је бивша партнерка Кристина Спалевић тајила од њега. Подсетимо, Голубовић има забрану приласка бившој партнерки од када га је пријавила полицији, а… »
"Овде имаш све, али боље не гледај" Кристијан Голубовић ангажовао детектива да сазна све тајне Кристине Спалевић - на УСБ има…

"Овде имаш све, али боље не гледај" Кристијан Голубовић ангажовао детектива да сазна све тајне Кристине Спалевић - на УСБ има…

Курир пре 22 сата
Бивши ријалити учесник Кристијан Голубовић ангажовао је детективе да открије шта је бивша партнерка Кристина Спалевић тајила од њега. Голубовић има забрану приласка бившој партнерки од када га је пријавила полицији, а Кристина… »

Вести дана »