Povezane vesti
Ovo je uslov! Čima Moneke progovorio o ostanku u Zvezdi
Večernje novosti pre 24 dana
CRVENA zvezda igraće protiv Real madrida u četvrtak uveče, a u javnosti se vode priče o tome ko bi sledeće sezone mogao da ostane na Malom Kalemegdanu. FOTO: Mourad Allili / Sipa Press / Profimedia Jedan od onih čiji ostanak se priželjkuje jeste i Čima… »
Moneke, jel ostaješ u Zvezdi? Evo šta je Čima odgovorio!
Hot sport pre 24 dana
Ciljevi su jasni! Čima Moneke upitan o svojoj budućnosti u ‘crveno-belom’, kao i o novom ugovoru, imao je jasan odgovor. O tome nema diskusije, dok ne bude ispunjeno ono što je obećano: „Ovde sam i nadam se da ću biti ovde dugo. Kad sam ja u pitanju… »
Moneke progovorio - evo kakva je njegova budućnost u Zvezdi
B92 pre 24 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke govorio je o svojoj budućnosti u Beogradu i ambicijama koje ima do kraja sezone, ističući da mu je primarni cilj plasman u plej-of, pre bilo kakvih razgovora o novom ugovoru. Nigerijski reprezentativac, koji je u… »
"Već sam rekao predsedniku, rano je za pregovore": Ostaju li Moneke, Kodi, Nvora i Batler u Zvezdi?
Mondo pre 24 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke govorio je o svojim i planovima saigrača na kraju sezone u najnovijoj epizodi podkasta "Triple Threat". Nigerijac je više puta ponovio kako želi da ostane u Beogradu do kraja karijere ako se za to steknu uslovi, a šta… »
Moj deo posla je da nas odvedem u plej-of: Moneke pričao o statusu u Zvezdi, pa otkrio detalje ugovora Batlera i Nvore
Danas pre 25 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke dotakao se svog, ali i statusa pojednih saigrača u dresu Crvene zvezde naredne sezone. Moneke je stalni član podkasta pod nazivom „Triple Threat“, a u najnovijoj epizodi je gost bio igrač Monaka, Džeron Blosongejm… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje: Srbiju očekuju pljuskovi, grmljavina, grad i olujni vetar RHMZ izdao upozorenje
Volim Zrenjanin pre 42 minutajoš 23 povezane
Tramp besan, pregovori pali u vodu! Iranci postavili ultimatum, pa stiglo šok priznanje iz Vašingtona: "Amerika ostaje bez oružja, nećemo moći da se branimo!"
Blic pre 8 minutajoš 19 povezanih
Potpuni haos na parketu: Vembanjama izbačen posle brutalnog udarca u vrat – Rid završio na podu!
Hot sport pre 1 satjoš 23 povezane
Ostavka Kristijana Šmita, visokog predstavnika za BiH: 'Zamerio se Trampu'
BBC News pre 18 minutajoš 19 povezanih
Kod Francuza koji je boravio na kruzeru uočeni simptomi hantavirusa: Po sletanju odmah smešten u karantin
Mondo pre 1 satjoš 14 povezanih