Povezane vesti
„Rakija fest“ prvi put u Nišu
Južne vesti pre 1 dan
Više od 20 destilerija iz cele Srbije predstaviće svoje proizvode na premijernom „Nais Rakija festu“ koji će biti održan u subotu, 18. aprila u Oficirskom domu u Nišu. Vrhunske rakije od šljive, dunje, kruške, kajsije, kleke i drugih plodova, moći da… »
Nais rakija fest u subotu u Nišu
Jug press pre 14 sati
NIŠ U subotu 18. aprila u Oficirskom domu od 14 do 21 čas biće održan prvi specijalizovani festival rakije Nais rakija fest. Festival se organizuje pod sloganom „Merak i ja‟, a okupiće destilerije iz cele Srbije. Na Nais rakija festu naći će se više od… »
A u Nišu, po prvi put „Rakija fest“: Učešće najavilo više od 20 destilerija iz cele Srbije
Rešetka pre 18 sati
Više od 20 destilerija iz cele Srbije predstaviće svoje proizvode na premijernom „Nais Rakija festu“, koji će biti održan u subotu, 18. aprila u Oficirskom domu u Nišu. Ljubitelji ovog tradicionalnog pića imaće priliku da degustiraju vrhunske rakije od… »
Prvi festival rakije u Nišu i južnoj Srbiji
Jugmedia pre 20 sati
Niš će u subotu 18. aprila biti domaćin prvog specijalizovanog festivala rakije – Nais rakija fest. Pod sloganom „Merak i ja“, festival će okupiti pažljivo odabrane destilerije iz cele Srbije – više od 25 destilerija, kao i predstavnike prateće… »
„Nais rakija fest“ – prvi festival rakije u Nišu
Naissus info pre 20 sati
Niš će 18. aprila biti domaćin prvog specijalizovanog festivala rakije – „Nais rakija fest“, u Oficirskom domu u subotu, 18. aprila od 14:00 do 21:00 sat. Pod sloganom „Merak i ja“, festival će okupiti pažljivo odabrane destilerije iz cele Srbije – više… »
Vesti dana »
Danas toplo, uz duže sunčane intervale i ređu pojavu kiše, do 24 stepena
N1 Info pre 6 minutajoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Počelo desetodnevno primirje u Libanu; Tramp: Dobro nam ide sa Iranom
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Ma, molim vas, ljudi! Legendarni stručnjak nakon poraza Zvezde: „Ajde da se ne brukamo, pa ko je to nas ubio?“
Večernje novosti pre 41 minutajoš 9 povezanih