Povezane vesti

„Rakija fest“ prvi put u Nišu

„Rakija fest“ prvi put u Nišu

Južne vesti 16.04.2026
Više od 20 destilerija iz cele Srbije predstaviće svoje proizvode na premijernom „Nais Rakija festu“ koji će biti održan u subotu, 18. aprila u Oficirskom domu u Nišu. Vrhunske rakije od šljive, dunje, kruške, kajsije, kleke i drugih plodova, moći da… »
Nais rakija fest u subotu u Nišu

Nais rakija fest u subotu u Nišu

Jug press 16.04.2026
NIŠ U subotu 18. aprila u Oficirskom domu od 14 do 21 čas biće održan prvi specijalizovani festival rakije Nais rakija fest. Festival se organizuje pod sloganom „Merak i ja‟, a okupiće destilerije iz cele Srbije. Na Nais rakija festu naći će se više od… »
A u Nišu, po prvi put „Rakija fest“: Učešće najavilo više od 20 destilerija iz cele Srbije

A u Nišu, po prvi put „Rakija fest“: Učešće najavilo više od 20 destilerija iz cele Srbije

Rešetka 16.04.2026
Više od 20 destilerija iz cele Srbije predstaviće svoje proizvode na premijernom „Nais Rakija festu“, koji će biti održan u subotu, 18. aprila u Oficirskom domu u Nišu. Ljubitelji ovog tradicionalnog pića imaće priliku da degustiraju vrhunske rakije od… »
Prvi festival rakije u Nišu i južnoj Srbiji

Prvi festival rakije u Nišu i južnoj Srbiji

Jugmedia 16.04.2026
Niš će u subotu 18. aprila biti domaćin prvog specijalizovanog festivala rakije – Nais rakija fest. Pod sloganom „Merak i ja“, festival će okupiti pažljivo odabrane destilerije iz cele Srbije – više od 25 destilerija, kao i predstavnike prateće… »
„Nais rakija fest“ – prvi festival rakije u Nišu

„Nais rakija fest“ – prvi festival rakije u Nišu

Naissus info 16.04.2026
Niš će 18. aprila biti domaćin prvog specijalizovanog festivala rakije – „Nais rakija fest“, u Oficirskom domu u subotu, 18. aprila od 14:00 do 21:00 sat. Pod sloganom „Merak i ja“, festival će okupiti pažljivo odabrane destilerije iz cele Srbije – više… »

Vesti dana »