Povezane vesti

Radnički 1923 nije slučajnost - zašto bi Kragujevac trebalo da ostane u Superligi?

Radnički 1923 nije slučajnost - zašto bi Kragujevac trebalo da ostane u Superligi?

B92 pre 1 sat
Radnički Kragujevac se na veliko iznenađenje našao u plej-autu, i ima svega tri boda više od niškog Radničkog, rivala u prvom kolu, koji se nalazi ispod crte. "Cilj je da što pre osiguramo opstanak i da pokušamo da budemo što bolje plasirani u plej-autu… »
Matić preuzeo Radnički iz Kragujevca: Cilj je da budemo što bolje plasirani u plej-autu

Matić preuzeo Radnički iz Kragujevca: Cilj je da budemo što bolje plasirani u plej-autu

Nova pre 6 sati
Slavko Matić je i zvanično postao novi trener Radničkog iz Kragujevca, a odmah je jasno poručio šta mu je glavna ideja. "Cilj je da što pre osiguramo opstanak i da pokušamo da budemo što bolje plasirani u plej-autu. Sličan uspeh ostvario sam i ranije sa… »
Matić: Kragujevac ima i kapacitet i legitimitet da ima stabilnog predstavnika u najvišem rangu fudbalskog takmičenja

Matić: Kragujevac ima i kapacitet i legitimitet da ima stabilnog predstavnika u najvišem rangu fudbalskog takmičenja

RTK pre 9 sati
Novi trener Radničkog pred utakmicu protiv imenjaka na Čika Dači saopštio je svoje planove i očekivanja. „Cilj je da što pre osiguramo opstanak i da pokušamo da budemo što bolje plasirani u plej-autu. Sličan uspeh ostvario sam i ranije sa Novim Pazarom i… »
Zašto bi Radnički iz Kragujevca trebalo da ostane u Superligi: Matić došao da bi ponovio uspeh iz Novog Pazara

Zašto bi Radnički iz Kragujevca trebalo da ostane u Superligi: Matić došao da bi ponovio uspeh iz Novog Pazara

Newsmax Balkans pre 9 sati
Cilj je da što pre osiguramo opstanak i da pokušamo da budemo što bolje plasirani u plej-autu. Sličan uspeh ostvario sam i ranije sa Novim Pazarom i verujem da možemo da ponovimo takav rezultat, rekao je novi trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca… »
Radnički 1923 nije tu slučajno: Razlozi zbog kojih bi Kragujevac trebalo da ostane deo Superlige su jasni!

Radnički 1923 nije tu slučajno: Razlozi zbog kojih bi Kragujevac trebalo da ostane deo Superlige su jasni!

Hot sport pre 8 sati
Očekuje ga ozbiljan posao! Novi šef stručnog štaba kragujevačkog tima, Slavko Matić, istakao je da je primarni zadatak da se što pre obezbedi opstanak, a zatim i da ekipa zauzme što bolju poziciju u plej-autu. Podsetio je da je sličan rezultat već… »
Radnički 1923 nije slučajnost – zašto bi Kragujevac trebalo da ostane u Super ligi?

Radnički 1923 nije slučajnost – zašto bi Kragujevac trebalo da ostane u Super ligi?

Telegraf pre 10 sati
"Cilj je da što pre osiguramo opstanak i da pokušamo da budemo što bolje plasirani u plej-autu. Sličan uspeh ostvario sam i ranije sa Novim Pazarom i verujem da možemo da ponovimo takav rezultat, rekao je novi trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca… »

Vesti dana »