Povezane vesti
Petrušić o godinu dana Macutove Vlade: Najgora za mog života, nikada ovako nisko nismo pali
N1 Info pre 2 dana
Novinarka nedeljnika Radar Sandra Petrušić je za N1, komentarišući godinu dana od formiranja Vlade Đure Macuta, ocenila kako bi javnost u Srbiji morala više da se posveti toj temi i rezultatima iste, "jer analizirajući ovu Vladu, mi dolazimo do toga da… »
"Godinu dana Macutove Vlade - nikada ovako nisko nismo pali"
Nova pre 2 dana
Novinarka nedeljnika Radar Sandra Petrušić je za N1, komentarišući godinu dana od formiranja Vlade Đure Macuta, ocenila kako bi javnost u Srbiji morala više da se posveti toj temi i rezultatima iste, "jer analizirajući ovu Vladu, mi dolazimo do toga da… »
Vesti dana »
Iranski ambasador pozvan na razgovor zbog napada na dva indijska broda u Hormuskom moreuzu
Nova pre 6 minutajoš 42 povezane
Masakr u supermarketu u Kijevu počinio muškarac rođen u Moskvi, Zelenski: Poginulo najmanje šest osoba, napadač ubijen
Euronews pre 11 minutajoš 24 povezane
Rat Irana i Amerike završio na kladionici: Opklade donose ogromne profite
B92 pre 21 minutajoš 49 povezanih
Obradović osuo paljbu po ABA ligi pred večiti derbi: „Iskreno mi je žao što nije imala sluha i razumevanja!“
Hot sport pre 1 satjoš 49 povezanih
"Haris je mator čovek, ona je riba": Melina se udala za milionera, a ovako su pričali o njenom razvodu
Mondo pre 1 satjoš 57 povezanih