Povezane vesti

Naš glumac se preselio na selo i uzgaja kokoške: Sa porodicom uživa i radi na imanju: "To je druga dimenzija"

Naš glumac se preselio na selo i uzgaja kokoške: Sa porodicom uživa i radi na imanju: "To je druga dimenzija"

Telegraf pre 7 sati
Poznati srpski glumac Branislav Bane Tomašević zamenio je grad selom pa je tako napravio pravu oazu nadomak Gornjeg Milanovca. Zajedno sa suprugom Jelenom i njihovo troje dece, glumac uživa u svakodnevnom radu na porodičnom gazdinstvu, opisujući ovakav… »
Naš glumac na selu gaji kokoške: "Kupio sam 40 pilića, šetaju po dvorištu i kljucaju"

Naš glumac na selu gaji kokoške: "Kupio sam 40 pilića, šetaju po dvorištu i kljucaju"

Nova pre 12 sati
Naš poznati glumac već nekoliko godina vredno radi na svom biznisu na selu, koji mu odlično ide. Branislav Tomašević odlučio je da obnovi imanje kod Gornjeg Milanovca, gde već godinama mnogo vremena provodi sa suprugom Jelenom Ivanović i njihovim… »
Suprugu i troje dece odveo na selo Naš glumac (49) na placu ima kokoške i povrće, na imanju sve sam radi: "To je druga…

Suprugu i troje dece odveo na selo Naš glumac (49) na placu ima kokoške i povrće, na imanju sve sam radi: "To je druga…

Blic pre 13 sati
U porodičnoj oazi gaji svinje, ovce, piliće i povrće – sve organski i sa ljubavlju Poziva na buđenje ekološke svesti: „Priroda nas uči pravim vrednostima" Poznati srpski glumac Branislav Bane Tomašević odlučio je da gradsku vrevu i stres zameni mirnim… »

Vesti dana »