Povezane vesti

Šok ispovest prve žene Andreja Atijasa! U trudnoći saznala da je vara sa Anabelom: "Rekao mi da se zaljubio"

Šok ispovest prve žene Andreja Atijasa! U trudnoći saznala da je vara sa Anabelom: "Rekao mi da se zaljubio"

Telegraf pre 22 sata
Jasmina Skender iz Zenice podelila je svoju emotivnu ispovest o teškom životnom periodu i odnosu sa Andrejem Atijasom, suprugom pevačice Anabele Atijas, sa kojim ima dete, sa kojim ima sina. Kako je ispričala, do saznanja o prevari došla je u periodu… »
Šok ispovest prve žene andreja atijasa u 5.: mesecu trudnoće saznala da je vara sa Anabelom: "Rekao mi je da se zaljubio, a ja…

Šok ispovest prve žene andreja atijasa u 5.: mesecu trudnoće saznala da je vara sa Anabelom: "Rekao mi je da se zaljubio, a ja…

Blic pre 23 sata
Saznala je za prevaru gledajući televiziju, te se šokirala Bez podrške i alimentacije sama se snalazila za sve Jasmina Skender, samohrana majka iz Zenice, otvorila je dušu i podelila svoju tešku životnu priču o odnosu sa Andrejem Atijasom, suprugom… »
"Saznala sam da me Andrej vara sa Anabelom u 5. mesecu trudnoće": Doživela najveću izdaju, pa prodala sve da preživi

"Saznala sam da me Andrej vara sa Anabelom u 5. mesecu trudnoće": Doživela najveću izdaju, pa prodala sve da preživi

Mondo pre 1 dan
Jasmina Skender, samohrana majka iz Zenice, otvorila je dušu i podelila svoju tešku životnu priču o vezi sa Andrejom Atijasom, suprugom pevačice Anabele Atijas, sa kojim ima sina. Kako kaže, njihova ljubav na početku delovala je kao idealna priča, dvoje… »
"Bila sam u petom mesecu kada sam saznala da me Andrej vara sa Anabelom" Jasmina je doživela najveću izdaju: Pila sam lekove…

"Bila sam u petom mesecu kada sam saznala da me Andrej vara sa Anabelom" Jasmina je doživela najveću izdaju: Pila sam lekove…

Kurir pre 1 dan
Jasmina Skender, samohrana majka iz Zenica, otvorila je dušu i podelila svoju tešku životnu priču o vezi sa Andrejom Atijasom, suprugom pevačice Anabele Atijas, sa kojim ima sina. Kako kaže, njihova ljubav na početku delovala je kao idealna priča, dvoje… »

Vesti dana »