Povezane vesti
Sanja Marinković nikad iskrenija! Progovorila o svom životu i sinu Strahinji: Odrastao je slobodno i normalno
Kurir 16.04.2026
Sanja Marinković početkom marta proslavila je 52. rođendan u „malom krugu velikih ljudi“. Voditeljka je u velikom intervjuu govorila o privatnom i ljubavnom životu, ali i sinu Strahinji kao. – Moram priznati da godine nisu počele da mi prijaju, ali mi… »
"Volim da sam zaljubljena" Sanja Marinković progovorila o privatnom životu i sinu Strahinji: Evo čime želi da se bavi njen…
Blic 16.04.2026
Istakla je da s godinama dolazi mudrost da biraš mirnoću umesto buke i prave prijatelje oko sebe. Otkila je da je tajna njenog izgleda u stavu, samopouzdanju i brizi o sebi, a ne u želji da izgleda mlađe. Sanja Marinković početkom marta proslavila je 52… »
Vesti dana »
Upoznao ga kao dečaka: Putin se sastao s Kinezom s kojim se susreo pre 26 godina (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 40 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Uzbuna zbog drona blokirala Vilnjus; Rusija i Kina za rešavanje sukoba
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Tursku pogodio zemljotres jačine šest stepeni po Rihterovoj skali
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 31 povezana
Skupština Srbije: Poslanici završili raspravu o izbornim zakonima, glasanje u 15 časova
NIN pre 25 minutajoš 24 povezane
Vučić: „Afrika demografski najbrže rastući kontintent, ima ogroman ekonomski potencijal“
Serbian News Media pre 29 minutajoš 19 povezanih