Povezane vesti

Tanjga pred derbi sa zvezdom: Da je neko rekao da ćemo dvaput pobediti crveno-bele... Moramo da sakupljamo bodove, ostalo sve…

Tanjga pred derbi sa zvezdom: Da je neko rekao da ćemo dvaput pobediti crveno-bele... Moramo da sakupljamo bodove, ostalo sve…

Dnevnik pre 1 dan
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga i ofanzivac Lazar Ranđelović optimisti su pred gostovanje Crvenoj zvezdi u subotu u 17 časova na početku plej-ofa Superlige. Vojvodina je dvaput pobedila Zvezdu u razmaku od nešto više od mesec dana, što je… »
Počinje plej-of Super lige, derbi na "Marakani"

Počinje plej-of Super lige, derbi na "Marakani"

Sportske.net pre 12 sati
Ovog vikenda nastavlja se Super liga Srbije. Liga je posle "regularnog" dela podeljena na plej-of i plej-aut, a pred nama su sedam kola koja će odlučiti ko će biti šampion, plasirati se u Evropu i ispasti iz lige. Već u prvoj rundi plej-ofa sastaće se… »
Tanjga optimista pred gostovanje Crvenoj zvezdi

Tanjga optimista pred gostovanje Crvenoj zvezdi

Radio 021 pre 13 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga optimista je pred gostovanje Crvenoj zvezdi u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Vojvodina je dvaput pobedila Zvezdu u razmaku od nešto više od mesec dana. "Ono što smo se nadali i za šta smo radili, jeste… »
Tanjga svestan da Zvezda želi osvetu: Sigurno su motivisani posle dva poraza od nas...

Tanjga svestan da Zvezda želi osvetu: Sigurno su motivisani posle dva poraza od nas...

Kurir pre 15 sati
Tanjga je napomenuo da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Fudbaler i Vojvodine gostovaće u subotu od 17 časova Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić". "Ono čemu smo se nadali i za šta smo radili, jeste da… »
Tanjga pred duel sa Zvezdom: "Sigurno su motivisani posle dva poraza od nas"

Tanjga pred duel sa Zvezdom: "Sigurno su motivisani posle dva poraza od nas"

B92 pre 15 sati
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je da će Crvena zvezda biti motivisana posle dva uzastopna poraza od novosadskog kluba. Tanjga je napomenuo da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Fudbaleri… »
Tanjga: Zvezda će biti motivisana posle dva poraza, ali smo i mi spremni

Tanjga: Zvezda će biti motivisana posle dva poraza, ali smo i mi spremni

RTS pre 17 sati
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je da će Crvena zvezda biti motivisana posle dva uzastopna poraza od novosadskog kluba i dodao da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Fudbaleri Vojvodine… »
Tanjga: Zvezda će biti motivisana posle dva poraza, ali smo i mi spremi

Tanjga: Zvezda će biti motivisana posle dva poraza, ali smo i mi spremi

RTV pre 18 sati
NOVI SAD - Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas da će Crvena zvezda biti motivisana posle dva uzastopna poraza od novosadskog kluba i dodao da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Fudbaleri… »
Zvezda može i peške, vojvodini utakmica život znači: Tanjga najavio utakmicu gde Stara dame mora da pokaže da je prava!

Zvezda može i peške, vojvodini utakmica život znači: Tanjga najavio utakmicu gde Stara dame mora da pokaže da je prava!

Hot sport pre 18 sati
Ako žele ozbiljne rezultate sledeće sezone, moraju večitima da pokažu u plej-ofu da se ne šale! Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga i ofanzivac Lazar Ranđelović poručili su pred gostovanje Crvenoj zvezdi da u novosadskom timu vlada optimizam… »
Tanjga pred gostovanje Zvezdi: Sve je do nas

Tanjga pred gostovanje Zvezdi: Sve je do nas

Sport klub pre 18 sati
Fudbaleri Vojvodine gostovaće u subotu od 17 časova Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić". Trener Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je da će Crvena zvezda biti motivisana posle dva uzastopna poraza od novosadskog kluba i dodao da njegova ekipa spremno… »
Tanjga: Znamo kome gostujemo, našoj najboljoj i najtrofejnijoj ekipi

Tanjga: Znamo kome gostujemo, našoj najboljoj i najtrofejnijoj ekipi

Politika pre 17 sati
Fudbaleri Vojvodine gostovaće u subotu od 17 časova Crvenoj zvezdi na stadionu „Rajko Mitić”. Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas da će Crvena zvezda biti motivisana posle dva uzastopna poraza od novosadskog kluba i dodao da… »
Tanjga: "Zvezda će biti motivisana posle dva poraza, ali smo i mi spremi"

Tanjga: "Zvezda će biti motivisana posle dva poraza, ali smo i mi spremi"

Telegraf pre 18 sati
Trener fudbalera Vojvodine Miroslav Tanjga izjavio je danas da će Crvena zvezda biti motivisana posle dva uzastopna poraza od novosadskog kluba i dodao da njegova ekipa spremno dočekuje utakmicu prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. Fudbaleri Vojvodine… »
Tanjga veruje u novo čudo Vojvodine: Znamo naše kvalitete, Zvezda će biti motivisana

Tanjga veruje u novo čudo Vojvodine: Znamo naše kvalitete, Zvezda će biti motivisana

Večernje novosti pre 19 sati
VOJVODINA na startu plej-ofa Superlige Srbije ima najteži zadatak - gostuje Crvenoj zvezdi. Trener Novosađana, Miroslav Tanjga otkrio je šta očekuje od utakmice sa šampionom. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Ne krije da je cilj ekipa da prvenstvo završi… »
Tanjga pred Zvezdu: "Biće motivisani, jer ne vole da izgube od nekog, a mi smo ih pobedili dvaput"

Tanjga pred Zvezdu: "Biće motivisani, jer ne vole da izgube od nekog, a mi smo ih pobedili dvaput"

Sportske.net pre 21 sat
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga i ofanzivac Lazar Ranđelović optimisti su pred gostovanje Crvenoj zvezdi. Vojvodina je dvaput pobedila Zvezdu u razmaku od nešto više od mesec dana, što je poziv za optimizam u redovima „stare dame“. "Ono što… »

Vesti dana »