Povezane vesti
Prekazi o "debeloj metli" i ćutanju Ljajića: "Nudio sam se za direktora škole Partizana"
Sportske.net pre 16 sati
Nekadašnji fudbaler Partizana Dževad Prekazi, poznat kao čovek britkog jezika, uveren je da su posrnulom klubu iz Humske potrebni novi ljudi, otkrivši da se i sam nudio predsedniku Rasimu Ljajiću, ali da nikada od njega nije dobio pravi odgovor. Sve više… »
Ima metla da radi! Partizan ne može da se oporavi: Javila se legenda crno-belih i rekla kako stoje stvari u klubu
Kurir pre 16 sati
Dževad Prekazi legenda je Partizana i srpskog fudbala. Poslednjih decenija Dževad Prekazi posvećen je radu sa mladima, ali pomno prati dešavanja u klubu čiji je dres nosio u preiodu od 1976. do 1983. godine, dao 19 golova i odigrao 153 utakmice. Dževad… »
Prekazi: Nije ćutanje uvek zlato, rekao sam predsedniku Partizana da mogu da me postave za direktora škole
Danas pre 18 sati
Bivši fudbaler Partizana Dževad Prekazi bio je gost podkasta Kazneni prostor gde je između ostalog govorio o stanju u klubu iz Humske. Istakao je da se ova uprava ne razlikuje mnogo od prethodne i da je razočaran, pa više prati košarku nego fudbal Kako… »
"U Partizanu potrebna debela metla"; "Treneri u školi ne znaju da hodaju"
B92 pre 19 sati
Dževad Prekazi je govorio o brojnim temama vezanim za Partizan - od današnjeg stanja u klubu, preko rada sa mlađim kategorijama, pa sve do ličnih iskustava sa upravom crno-belih i nekadašnjim sportskim imenima. Dotakao se i perioda kada je nova uprava… »
"Treneri u Partizanu ne znaju da hodaju, kamoli da treniraju": Legenda se nudila Ljajiću, nikad nije dobio odgovor
Mondo pre 20 sati
Legendarni fudbaler Partizana Dževad Prekazi govorio je o situaciji u Humskoj koja ponovo izmiče kontroli. Činilo se da će promena celokupne vladajuće strukture doneti bolje dane, ali to se nije dogodilo. Navijači i oni koji su utkali deo sebe u Partizan… »
Prekazi: Partizan ne može da se oporavi, treba debela metla
Sport klub pre 24 sata
Dževad Prekazi bio je gost podkasta Kazneni prostor. Govorio je Prekazi o Partizanu nekada i sada. O svojoj karijeri, radu sa mlađim selekcijama, nedostatku trenera koji sa njima rade, susretu sa Johanom Krojfom, Dušku Vujoševiću, plasmanu Bosne i… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Policija upala u zgradu Medicinskog fakulteta u Beogradu
Beta pre 29 minutajoš 19 povezanih
Skupština Srbije nastavlja raspravu o 40 tačaka: pred poslanicima set zakona iz oblasti trgovine i saobraćaja
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 13 povezanih