Povezane vesti
"Englezi imali Jovana bez Zemlje, a mi imamo Đuru bez vlade..."
N1 Info 16.04.2026
Profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu Bojan Pajtić, govoreći o godinu dana vlade premijera Đura Macuta, kaže da su Englezi imali Jovana bez zemlje, a da mi imamo Đuru bez vlade. Smatra i da je vlada premijera Đura Macuta toliko važna koliko je i… »
Pajtić: Englezi imali Jovana bez zemlje, a mi imamo Đuru bez vlade, koja je važna koliko i to da li je "Đuro ili Đura"
N1 Info 16.04.2026
Profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu Bojan Pajtić, govoreći o godinu dana vlade premijera Đura Macuta, kaže da su Englezi imali Jovana bez zemlje, a da mi imamo Đuru bez vlade. Smatra i da je vlada premijera Đura Macuta toliko važna koliko je i… »
Vesti dana »
Probudite se uz Euronews jutro: Koliko je jaka srpska ekonomija - BDP bi prvi put mogao da pređe 100 milijardi evra
Euronews pre 2 satajoš 71 povezana
SPS potvrdio isključenje Branka Ružića: Kontinuirano kršio Statut i naneo ogromnu političku štetu partiji
Glas Šumadije pre 3 satajoš 38 povezanih
Jokić odbio da napusti tim: Selektor Alimpijević otkrio detalje nakon meča sa Italijom!
Hot sport pre 1 satjoš 38 povezanih
Srbija savladala Italiju u Pezaru i napravila korak ka Mundobasketu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 56 povezanih
Tužilaštvo: Saslušana trojica osumnjičenih za otmicu državljana Avganistana i Turske
N1 Info pre 6 satijoš 38 povezanih