Povezane vesti
"Grade karijere na mojim pesmama": Jašar isprozivao mlađe kolege, spomenuo i bivšu snajku Ivice Dačića
Mondo pre 14 sati
Pevač Jašar Ahmedovski svojevremeno je u emisiji isprozivao kolege navodeći da grade karijere na njegovim pesmama. On je bez dlake na jeziku govorio o tome kako to ume da imponuje, ali da svako treba da prati svoj put. - Devedesetih godina dobro se znalo… »
Jašar Ahmedovski udario na kolege: Grade karijere na mojim pesmama! – Pomenio i bivšu snajku Ivice Dačića
Kurir pre 14 sati
Pevač Jašar Ahmedovski prozvao je pojedine kolege, navodeći da su svoje karijere delimično gradile i na njegovim pesmama. Jašar je bez ustručavanja govorio o tome kako mu to na neki način može i da imponuje, ali da bi svako trebalo da ide svojim putem… »
"Prave karijere na mojim pesmama" Pevač besan isprozivao kolege, usred emisije ih pecnuo, a o njegovoj vili koju je kupio u…
Blic pre 18 sati
Ističe važnost vaspitanja, te tvrdi da svako treba da prati svoj instinkt Pohvalio Milicu Jokić kao jedinu koja ga je kontaktirala pre obrade njegove pesme Pevač Jašar Ahmedovski svojevremeno je u emisiji isprozivao kolege navodeći da grade karijere na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 17. april: sunčano uz umerenu oblačnost i kratkotrajnu kišu
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih
uživo kriza na bliskom istou Tramp: Možda istorijski dan za Liban, nadam se da će se Hezbolah ponašati odgovorno
Euronews pre 6 minutajoš 9 povezanih
Evo kako je izgledao Saša Obradović u autobusu posle poraza od Reala: Ni navijači ga nisu oraspoložili
Telegraf pre 11 minutajoš 9 povezanih