Povezane vesti
Jelena Milošević, SSP: Radnici JKP "Komnis" Bela Palanka ne primaju platu, dok niško rukovodstvo košta preduzeće preko milion…
Plus online 16.04.2026
"Radnici JKP Komnis iz Bele Palanke obraćali su mi se nekoliko puta, stanje u preduzeću je alarmantno. Pre mesec dana primili su tek avgustovsku platu, preduzeće je u blokadi, dugovi rastu ali rastu i troškovi. S dolaskom Nišlija na rukovodeće pozicije… »
Radnici JKP Komnis iz Bele palanke ne primaju platu, dok niško rukovodstvo košta preduzeće preko milion dinara mesečno
Jug press 16.04.2026
NIŠ-BELA PALANKA Radnici JKP Komnis iz Bele palanke obraćali su mi se nekoliko puta, stanje u preduzeću je alarmantno. Pre mesec dana primili su tek avgustovsku platu, preduzeće je u blokadi, dugovi rastu ali rastu i troškovi. S dolaskom Nišlija na… »
Milošević: Radnici JKP Komnis iz Bele Palanke ne primaju platu, a na rukovodstvo ode milion dinara mesečno
Nova 16.04.2026
Poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Miloševć kaže da radnici JKP Komnis iz Bele Palanke ne primaju platu, dok niško rukovodstvo košta preduzeće više od milion dinara mesečno. "Radnici JKP Komnis iz Bele Palanke obraćali su mi se nekoliko puta… »
Vesti dana »
Vučić: Dvostruki aršini po pitanju Mladića, Rasim Delić u BiH sahranjen uz sve počasti
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Island glasao protiv ponovnog pokretanja pregovora o pridruživanju EU
Južne vesti pre 1 satjoš 39 povezanih
Napadač i dalje u bekstvu! Ubijena devojka (22), opsadno stanje u gradu! Dve rejverke se spasile na neverovatan način! "Video sam senku sa jurišnom puškom"
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Nepal: Broj stradalih veći od 700, hiljade nestalih, potraga za zatrpanim radnicima
BBC News pre 34 minutajoš 25 povezanih
Srbija sutra pod novim toplotnim talasom: Temperatura do 37 stepeni, uveče stižu pljuskovi
NIN pre 24 minutajoš 26 povezanih