Povezane vesti
Jelena Milošević, SSP: Radnici JKP "Komnis" Bela Palanka ne primaju platu, dok niško rukovodstvo košta preduzeće preko milion…
Plus online pre 16 sati
"Radnici JKP Komnis iz Bele Palanke obraćali su mi se nekoliko puta, stanje u preduzeću je alarmantno. Pre mesec dana primili su tek avgustovsku platu, preduzeće je u blokadi, dugovi rastu ali rastu i troškovi. S dolaskom Nišlija na rukovodeće pozicije… »
Radnici JKP Komnis iz Bele palanke ne primaju platu, dok niško rukovodstvo košta preduzeće preko milion dinara mesečno
Jug press pre 17 sati
NIŠ-BELA PALANKA Radnici JKP Komnis iz Bele palanke obraćali su mi se nekoliko puta, stanje u preduzeću je alarmantno. Pre mesec dana primili su tek avgustovsku platu, preduzeće je u blokadi, dugovi rastu ali rastu i troškovi. S dolaskom Nišlija na… »
Milošević: Radnici JKP Komnis iz Bele Palanke ne primaju platu, a na rukovodstvo ode milion dinara mesečno
Nova pre 19 sati
Poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Miloševć kaže da radnici JKP Komnis iz Bele Palanke ne primaju platu, dok niško rukovodstvo košta preduzeće više od milion dinara mesečno. "Radnici JKP Komnis iz Bele Palanke obraćali su mi se nekoliko puta… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Policija upala u zgradu Medicinskog fakulteta u Beogradu
Serbian News Media pre 29 minutajoš 19 povezanih