Povezane vesti

Da bismo preživeli, moramo se smejati: Premijera komada "Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji"

Da bismo preživeli, moramo se smejati: Premijera komada "Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji"

Kurir pre 14 sati
Na scenu Narodnog pozorišta u Nišu stiže komad "Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji" Bore Ćosića u režiji Milana Neškovića. Autorski tim naglašava da je ključ opstanka ove zajednice smeh. Ne kao beg, već kao aktivna odbrana od straha, banalnosti i… »
Premijera predstave „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji” u petak u Narodnom pozorištu Niš

Premijera predstave „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji” u petak u Narodnom pozorištu Niš

Gradski portal 018 pre 17 sati
Premijerno izvođenje predstave „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji”, po romanu Bore Ćosića, u dramatizaciji Jelene Mijović i režiji Milana Neškovića, biće održano u petak, 17. aprila, od 20 sati u Narodnom pozorištu u Nišu. Reč je o ansambl… »
Premijera „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji“ u niškom teatru – opstanak kroz smeh i odbijanje autoriteta

Premijera „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji“ u niškom teatru – opstanak kroz smeh i odbijanje autoriteta

Južne vesti pre 1 dan
Na scenu niškog Pozorišta u petak, 17. aprila od 20 sati dolazi priča o porodici koja, u vrtlogu istorijskih lomova, bira da ostane izvan nametnutih obrazaca, negujući sopstveni sistem vrednosti, zasnovan na slobodi mišljenja, ironiji i umetnosti. Umesto… »
Premijera predstave „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji“ u Nišu

Premijera predstave „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji“ u Nišu

Medijska kutija pre 1 dan
Predstava „Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji“, urađena po romanu Bore Ćosića, u dramatizaciji Jelene Mijović i režiji Milana Neškovića, biće premijerno izvedena sutra u Narodnom pozorištu u Nišu. -Predstava ne govori o propasti porodice, već o… »

Vesti dana »