Povezane vesti
Od 5. maja plaćamo još brže: Srbija uvodi novi sistem onlajn plaćanja, evo šta će sve biti drugačije
Dnevnik 16.04.2026
Primena novog modela onlajn kupovine koji bi trebalo da promeni način na koji plaćamo na internetu počinje 5. maja. Urednik portala "Kamatica" Dušan Uzelac objasnio je kako funkcioniše ovaj način plaćanja, ali i poručio da ćemo uz pomoć njega još lakše… »
Od 5. maja još brži način internet plaćanja – lakše ćemo trošiti svoj novac
RTS 16.04.2026
Primena novog modela onlajn kupovine koji bi trebalo da promeni način na koji plaćamo na internetu počinje 5. maja. Urednik portala "Kamatica" Dušan Uzelac je u razgovoru za RTS objasnio kako funkcioniše ovaj način plaćanja, ali i poručio da ćemo uz… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je dokument u kom se prvi put spominje "zvučni top": Zapisnik sa sastanka studenata u blokadi i rekonstrukcija događaja sa protesta 15. marta objavljeni na RTS
Blic pre 40 minutajoš 38 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 40 minutajoš 28 povezanih
Dizel i benzin još jeftiniji nego prošle nedelje! Ovo su nove cene goriva
Blic pre 40 minutajoš 44 povezane
Zrenjaninski biciklisti sutra kreću put Novog Sada: Organizovano okupljanje pred veliki studentski skup Zrenjaninski biciklsti
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 9 povezanih
Džaki ne treba Srbija da bi pravio buru na Mundijalu: Ponovo izazvao haos
Nova pre 2 satajoš 62 povezane