Povezane vesti
"Ja bih da uključimo nevolju i da se odmah dere": Skaj poruke izazvale buru u sudnici - Zvicer i njegovi "vojnici" ovako su…
Kurir pre 12 sati
Tužilac Saša Ivanić izjavio je pred Specijalnim sudom u Beogradu da poruke sa Skaja koje su danas izvedene u sudnici dokazuju da su su pripadnici kriminalne grupe na čijem su čelu bili vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, Veljko Belivuk i Darko Šarić 30… »
"Zašto nevolju ne uključit', odmah da se dere": Zvicer i Žuti planirali ubistvo u Atini, pa spomenuli Belivuka
Telegraf pre 12 sati
"Jedva sam čekao da budem spomenut" Suđenje navodnoj kriminalnoj grupi čije su vođe bile, kako tvrdi tužilaštvo, Veljko Belivuk i Darko Šarić, zajedno sa vođom kavačkog klana Radojem Zvicerom, koji se nije našao u optužnici, ali mu se u Grčkoj sudi za… »
"Uključite nevolju, ja bih da se odmah dere": Skaj poruke šokirale sve, nastao haos u sudnici
Mondo pre 13 sati
Tužilac Saša Ivanić izjavio je pred Specijalnim sudom u Beogradu da poruke sa Skaja koje su danas izvedene u sudnici dokazuju da su su pripadnici kriminalne grupe na čijem su čelu bili vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, Veljko Belivuk i Darko Šarić 30… »
Vesti dana »
Rat na Bliskom istoku: Tramp bi u Pakistan; Iran pristao da se odrekne nuklearnog oružja na čak dve decenije?
Večernje novosti pre 17 minutajoš 19 povezanih
Novak ovo nikako nije očekivao, ostao zabezeknut: Pogledajte situaciju kada je usred napada Zvezde Ljulj prišao do Dončića VIDEO
Nova pre 31 minutajoš 21 povezana
Prijatan vikend pred Mitrovčanima, od ponedeljka mogući pljuskovi
Ozon pre 16 minutajoš 14 povezanih
Ćerka Đina došla na Melinino venčanje u Monaku, a od sina Kana ni traga ni glasa: Ovo je razlog
Nova pre 2 minutajoš 15 povezanih