Povezane vesti

Vilbekin: "Izdali su me u Feneru!"

Vilbekin: "Izdali su me u Feneru!"

Sportske.net pre 15 sati
Skoti Vilbekin je trenutno povređen, a još 30. marta je završio svoju epizodu u Fenerbahčeu i to posle tri i po godine. I rešio je da se otvori medijima posle svega što se desilo sa Fenerom. Prvo je objasnio da ga klub nije tretirao onako kako bi… »
"Okrenuli su mi leđa": Bio je zvezda Fenera, a sada otkrio bolnu istinu

"Okrenuli su mi leđa": Bio je zvezda Fenera, a sada otkrio bolnu istinu

Večernje novosti pre 16 sati
Skoti Vilbekin bio je dugi niz godina jedan od važnih igrača Fenerbahčea, ali je "ljubav pukla" ovog proleća kada su se dve strane razišle. Američki plejmejker vrlo otvoreno je govorio o svemu što se dešavalo ove sezone. FOTO: AA/ABACA / Abaca Press /… »
Bio godinama jedan od najvažnijih igrača Fenera, sad otvorio dušu: "Okrenuli su mi leđa"

Bio godinama jedan od najvažnijih igrača Fenera, sad otvorio dušu: "Okrenuli su mi leđa"

Telegraf pre 19 sati
Skoti Vilbekin bio je dugi niz godina jedan od važnih igrača Fenerbahčea, ali je "ljubav pukla" ovog proleća kada su se dve strane razišle. Američki plejmejker vrlo otvoreno je govorio o svemu što se dešavalo ove sezone. Vilbekin je za "Sport5" otvorio… »
Vilbekin ogorčen na Fener: Terali me da igram uprkos problemima

Vilbekin ogorčen na Fener: Terali me da igram uprkos problemima

Sport klub pre 19 sati
“Radio sam stvari za koje sada znam da nisu bile dobre za oporavak”, kivan je Skoti Vilbekin na to kako su u Fenerbahčeu tretirali njegovu povredu. Svojevremeno jedan od najboljih bekova Evrope, Vilbekin je praktično dve sezone van parketa – prošle se… »

Vesti dana »