Povezane vesti
‘Meni su se najviše rugali na internetu’: Megan Markl
Južne vesti 16.04.2026
Con Chronis/EPA/Shutterstock Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila „najismevanija na celom svetu“ na internetu. „Maltretirali su me svaki dan tokom deset godina, a tehnološke kompanije nisu sprečile zloupotrebe“, rekla je na… »
'Meni su se najviše rugali na internetu': Megan Markl
Radio 021 16.04.2026
Vojvotkinja od Saseksa je razgovarala je sa mladima u Melburnu o štetnosti društvenih mreža. Con Chronis/EPA/Shutterstock Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila „najismevanija na celom svetu“ na internetu. „Maltretirali su me… »
NIN 16.04.2026
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila "najismevanija na celom svetu" na internetu. "Maltretirali su me svaki dan tokom deset godina, a tehnološke kompanije nisu sprečile zloupotrebe", rekla je na konferenciji u Melburnu o… »
BBC News 16.04.2026
Vojvotkinja od Saseksa je razgovarala je sa mladima u Melburnu o štetnosti društvenih mreža. Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila „najismevanija na celom svetu“ na internetu. „Maltretirali su me svaki dan tokom deset godina… »
Vesti dana »
Pljuskovi i grmljavina zahvataju Srbiju: Evo kakvo nas vreme očekuje za vikend i naredne sedmice
Glas juga pre 2 satajoš 10 povezanih
Na današnji dan: Savezničke snage se iskrcale u Normandiji, objavljena "1984" Džordža Orvela
Radio 021 pre 45 minutajoš 4 povezane
Svetski program za hranu: Sukob na Bliskom istoku gura milione ljudi u glad
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane
VIDEO Vembanjama apsolutni tragičar: Njujork napravio i drugi brejk, šta se ovo desilo?
Nova pre 5 minutajoš 6 povezanih
Časni pojas Presvete Bogorodice danas će svečano biti ispraćen iz Hrama Svetog Save
Telegraf pre 35 minutajoš 3 povezane