Povezane vesti
'Meni su se najviše rugali na internetu': Megan Markl
NIN 16.04.2026
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila "najismevanija na celom svetu" na internetu. "Maltretirali su me svaki dan tokom deset godina, a tehnološke kompanije nisu sprečile zloupotrebe", rekla je na konferenciji u Melburnu o… »
‘Meni su se najviše rugali na internetu’: Megan Markl
Južne vesti 16.04.2026
Con Chronis/EPA/Shutterstock Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila „najismevanija na celom svetu“ na internetu. „Maltretirali su me svaki dan tokom deset godina, a tehnološke kompanije nisu sprečile zloupotrebe“, rekla je na… »
BBC News 16.04.2026
Vojvotkinja od Saseksa je razgovarala je sa mladima u Melburnu o štetnosti društvenih mreža. Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila „najismevanija na celom svetu“ na internetu. „Maltretirali su me svaki dan tokom deset godina… »
Radio 021 16.04.2026
Vojvotkinja od Saseksa je razgovarala je sa mladima u Melburnu o štetnosti društvenih mreža. Con Chronis/EPA/Shutterstock Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila „najismevanija na celom svetu“ na internetu. „Maltretirali su me… »
Vesti dana »
Vatrena stihija besni Francuskom i Španijom: Evakuisano više od 267.000 ljudi
Večernje novosti pre 23 minutajoš 34 povezane
U ovim mestima se najviše zarađuje: RZS objavio gde su najveće plate u Srbiji i koja zanimanja su trenutno najplaćenija
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Letnje temperature u Srbiji, ali sprema se preokret: Od sunčanih intervala do olujnih nepogoda
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Akcize na gorivo ostaju niže još sedam dana – Vlada produžila meru
IndeksOnline pre 5 satijoš 16 povezanih