Povezane vesti
‘Meni su se najviše rugali na internetu’: Megan Markl
Južne vesti pre 17 sati
Con Chronis/EPA/Shutterstock Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila „najismevanija na celom svetu“ na internetu. „Maltretirali su me svaki dan tokom deset godina, a tehnološke kompanije nisu sprečile zloupotrebe“, rekla je na… »
'Meni su se najviše rugali na internetu': Megan Markl
Radio 021 pre 17 sati
Vojvotkinja od Saseksa je razgovarala je sa mladima u Melburnu o štetnosti društvenih mreža. Con Chronis/EPA/Shutterstock Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila „najismevanija na celom svetu“ na internetu. „Maltretirali su me… »
NIN pre 17 sati
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila "najismevanija na celom svetu" na internetu. "Maltretirali su me svaki dan tokom deset godina, a tehnološke kompanije nisu sprečile zloupotrebe", rekla je na konferenciji u Melburnu o… »
BBC News pre 17 sati
Vojvotkinja od Saseksa je razgovarala je sa mladima u Melburnu o štetnosti društvenih mreža. Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, rekla je da je 10 godina bila „najismevanija na celom svetu“ na internetu. „Maltretirali su me svaki dan tokom deset godina… »
Vesti dana »
N1 došao do zapisnika o izborima na Medicinskom fakultetu: Uočene dve vrste glasačkih listića
N1 Info pre 23 minutajoš 36 povezanih
Kopredsednici Evropske zelene partije: Vreme je za slobodne i poštene izbore u Srbiji
Beta pre 39 minutajoš 25 povezanih
UŽIVO Libanska vojska: IDF prekršio primirje; SAD objavile kako izgleda blokada Ormuza /video/
Sputnik pre 2 satajoš 45 povezanih