Povezane vesti

"Ksenija je moja dušica, srećica, a Marko je savršeni tata" Dragana Mirković se raznežila na pomen unuke: "Već pruža rukice da…

"Ksenija je moja dušica, srećica, a Marko je savršeni tata" Dragana Mirković se raznežila na pomen unuke: "Već pruža rukice da…

Blic pre 8 sati
Dragana je izjavila da je u Srbiju došla specijalno zbog Lepe Lukić i njenog koncerta. Njena ćerka Manuela nedavno joj je javno izrazila ljubav i zahvalnost, na šta je Dragana emotivno odgovorila. Beogradski Sava centar večeras je centar estradnih… »
Dve legende narodne muzike, jedna scena: Dragana Mirković specijalna gošća na koncertu Lepe Lukić - "Ona je boginja"

Dve legende narodne muzike, jedna scena: Dragana Mirković specijalna gošća na koncertu Lepe Lukić - "Ona je boginja"

Večernje novosti pre 7 sati
VEČE za pamćenje u Sava centru obeležio je poseban trenutak kada se na sceni, kao veliko iznenađenje, pojavila Dragana Mirković na koncertu Lepa Lukić. Foto: Novosti Naime, publika koja je došla na koncert kraljice narodne muzike Lepe Lukić nije ni… »
Estrada na koncertu kraljice narodne muzike: Kolege svojim dolaskom podržale Lepu Lukić (foto)

Estrada na koncertu kraljice narodne muzike: Kolege svojim dolaskom podržale Lepu Lukić (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
NAJVEĆA zvezda narodne pesme Lepa Lukić održala je večeras veliki solistički koncert pod simboličnim nazivom "Za večnost" kojim je obeležila 60 godina karijere. Foto: Novosti Na svom jubileju u Plavoj dvorani Sava centra Lepa je ređala svoje najveće… »
Snažne reči kraljice narodne muzike: Tanja Savić dobila još jednu titulu u karijeri (foto)

Snažne reči kraljice narodne muzike: Tanja Savić dobila još jednu titulu u karijeri (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
NA KONCERTU kraljice narodne muzike Lepe Lukić u Sava centru posebno mesto u programu zauzelo je gostovanje Tanje Savić, koje je izazvalo veliku pažnju publike. Foto: Novosti Lepa je Tanju najavila biranim rečima, istakla je da u njoj vidi mladu… »
"Nisu mi dali da najavim oproštajni koncert" Lepa Lukić se obratila publici u punom Sava centru: "Imam ogledalo, a godine ne…

"Nisu mi dali da najavim oproštajni koncert" Lepa Lukić se obratila publici u punom Sava centru: "Imam ogledalo, a godine ne…

Blic pre 8 sati
Lepa Lukić ostavlja utisak skromne i prirodne osobe među svojim komšijama u rodnom selu. Kuća u njenom selu pripada njenom bratancu i njegovoj supruzi, a Lepa je poznata po svom normalnom i neposrednom ponašanju. Pevačica Lepa Lukić večeras je priredila… »
(Video) „Ona je moja duša“ Dragana Mirković stigla na koncert Lepe Lukić pa otkrila kako se oseća u ulozi bake

(Video) „Ona je moja duša“ Dragana Mirković stigla na koncert Lepe Lukić pa otkrila kako se oseća u ulozi bake

Dnevnik pre 9 sati
Folk zvezda Dragana Mirković pojavila se večeras na koncertu legendarne pevačice Lepe Lukić u Sava centru i odmah privukla veliku pažnju medija i publike. Legenda narodne muzike Lepa Lukić večeras održava koncert u beogradskom Sava centru, a događaju… »
"Da najavim oproštajni koncert": Emotivni govor Lepe Lukić rasplakao Sava Centar

"Da najavim oproštajni koncert": Emotivni govor Lepe Lukić rasplakao Sava Centar

Mondo pre 9 sati
Legenda narodne muzike, pevačica Lepa Lukić, večeras održava koncert u beogradskom Sava centru, a brojne poznate ličnosti došle su kako bi joj pružili podršku. Pred beogradsku publiku izašla je u kombinaciji od 10.000 evra, a na samom početku je održala… »
"Pevaću dok sam živa" Lepa Lukić počela svoj koncert emotivnim govorom, estrada se sjatila! Uslikali smo ko sve sedi u prvom…

"Pevaću dok sam živa" Lepa Lukić počela svoj koncert emotivnim govorom, estrada se sjatila! Uslikali smo ko sve sedi u prvom…

Kurir pre 10 sati
Kako je i rekla kada je odgovarala na pitanje novinara pred koncert, Lepa Lukić je ovaj događaj započela pesmom o svom rodnom kraju, Miločaju. Pogledajte u videu kako je to izgledalo: Pevačica je držala emotivni govor i dala reč da će pevati dok je živa… »
"Pevaću dok sam živa": Lepa Lukić se u stajlingu od 10.000 evra pojavila na svom oproštajnom koncertu i održala emotivan govor…

"Pevaću dok sam živa": Lepa Lukić se u stajlingu od 10.000 evra pojavila na svom oproštajnom koncertu i održala emotivan govor…

Nova pre 9 sati
Pevačica Lepa Lukić večeras održava solistički koncert u Sava centru. Pred beogradsku publiku izašla je u kombinaciji od 10.000 evra, koju je specijalno za nju odabrao Boki 13, piše "Telegraf". Na početku je održala emotivni govor i zahvalila se svojoj… »
Dragana Mirković morala da se vrati u Srbiju - ovo je razlog! Oglasila se i saopštila...

Dragana Mirković morala da se vrati u Srbiju - ovo je razlog! Oglasila se i saopštila...

Telegraf pre 9 sati
Legenda narodne muzike, Lepa Lukić, večeras održava koncert u beogradskom Sava centru, a događaju prisustvuje i veliki broj poznatih ličnosti. Posebnu pažnju privuklo je pojavljivanje folk zvezde Dragane Mirković, koja je ušla na sporedni ulaz, gde su je… »
"Nisu mi dali da..." Lepa Lukić održala govor o oproštajnom koncertu, na scenu izašla u autfitu od 10.000 evra

"Nisu mi dali da..." Lepa Lukić održala govor o oproštajnom koncertu, na scenu izašla u autfitu od 10.000 evra

Telegraf pre 10 sati
Muzička diva Lepa Lukić večeras održava solistički koncert u Sava centru. Pred beogradsku publiku izašla je u kombinaciji od 10.000 evra, koju je specijalno za nju odabrao Boki 13. Na početku je održala emotivni govor i zahvalila se svojoj vernoj publici… »
Od izvora u Miločaju dva putića za večnost: Lepa Lukić počela svoj koncert emotivnim govorom i velikim hitom (foto)

Od izvora u Miločaju dva putića za večnost: Lepa Lukić počela svoj koncert emotivnim govorom i velikim hitom (foto)

Večernje novosti pre 9 sati
KRALjICA narodne muzike Lepa Lukić održala je večeras veliki solistički koncert pod simboličnim nazivom "Za večnost" u Plavoj dvorani Sava centra. FOTO: Novosti Ovaj događaj započela pesmom koju je sama napisala o svom rodnom selu, Miločaju. Foto: ФОТО… »

Vesti dana »

Prekid vatre stupio na snagu

Prekid vatre stupio na snagu

B92 pre 11 minutajoš 9 povezanih
Na današnji dan, 17. april

Na današnji dan, 17. april

Šabačke novosti pre 31 minutajoš 5 povezanih