Povezane vesti
De Kolo o periodu u Asvelu: "Znao sam da neću da osvojim Evroligu, ali postojali su ciljevi..."
B92 16.04.2026
Košarkaš Nando De Kolo ponovo je govorio bez zadrške o periodu provedenom u Asvelu uoči duela njegovog Fenerbahče protiv francuskog tima u poslednjem kolu Evrolige. Jasno je poručio da i dalje nosi određeno nezadovoljstvo. Iskusni bek nije krio… »
"Da li sam ljut? Da, naravno": Legenda otvorila dušu
Večernje novosti 16.04.2026
Bogata igračka karijera Nanda de Koloa uskoro će doći do kraja, a sada je otvorio dušu i govorio o bivšem klubu. FOTO: Seskimphoto / imago sportfotodienst / Profimedia Francuz je jedan od najboljih igrača na poziciji pleja u Evroligi, a nikako nije mogao… »
Legenda Evrolige oštro po bivšem klubu: "Da li sam ljut? Da, naravno!"
Telegraf 16.04.2026
Nando De Kolo završava bogatu igračku karijeru na kraju aktuelne sezone, a upravo je svoju poslednju započeo u Asvelu pre nego što je prešao u Fenerbahče. Francuski plejmejker definitivno će ostati jedan od najzapaženijih igrača na toj poziciji u… »
Vesti dana »
Zahlađenje uskoro stiže u Srbiju. Sledi promena vremena, ova dva datuma su ključna! Evo gde će biti potop
Dnevnik pre 37 minutajoš 25 povezanih
(Foto) Procedura za prijavu za jednokratnu pomoć od 6.000 dinara, trajaće do 21. septembra
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 21 povezana
AFD ubedljivo pobedio na izborima u Saksoniji-Anhaltu, ali bez apsolutne većine
RTS pre 47 minutajoš 14 povezanih
Hitna pomoć: Dve saobaćajne nezgode u Beogradu tokom noći, bez teže povređenih
Serbian News Media pre 17 minutajoš 13 povezanih