Povezane vesti
(Video) „Prošao sam kroz emotivni rolerkoster“ Viktor Orban prvi put javno nakon poraza na izborima: „Osećao sam bol i…
Dnevnik pre 13 sati
Dosadašnji premijer Mađarske Viktor Orban prvi put se pojavio u javnosti nakon izbornog poraza 12. aprila, gostujući u televizijskoj emisiji, gde je otvoreno govorio o rezultatima, ličnim emocijama i političkim posledicama. Na samom početku obraćanja… »
(Video) "Prvo sam osetio bol, pa prazninu i od tada se lečim..." Viktor Orban prvi put u javnosti posle izbora u Mađarskoj…
Blic pre 14 sati
Orban je istakao da desničarska zajednica ne može nastaviti po starom i da se završila jedna politička era. Naveo je da rezultati izbora nisu bili očekivani i da je lično prošao kroz emotivan šok nakon glasanja. Odlazeći premijer Mađarske Viktor Orban… »
„Mađarska je dala primer – neka se spremi Srbija“ – Aleksandar Marton, odbornik LSV u Zrenjaninu Mađarska je dala primer…
Volim Zrenjanin pre 18 sati
Zrenjanin, 16. april 2026. – Odbornik Aleksandar Marton iz Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina ocenio je da rezultat parlamentarnih izbora u Mađarskoj predstavlja važnu političku poruku i za Srbiju, ističući da poraz dugogodišnje… »
Vesti dana »
Policija noćas upala na Medicinski: Kakvo je sada stanje kod fakulteta? (FOTO)
Danas pre 19 minutajoš 19 povezanih
Zvezda može da bude i sedma i deseta – šta se čeka u raspletu Evrolige?
Sputnik pre 54 minutajoš 37 povezanih
Skupština nastavila objedinjenu raspravu o 40 tačaka dnevnog reda
Blic pre 19 minutajoš 13 povezanih