Повезане вести
(Видео) „Прошао сам кроз емотивни ролеркостер“ Виктор Орбан први пут јавно након пораза на изборима: „Осећао сам бол и…
Дневник 16.04.2026
Досадашњи премијер Мађарске Виктор Орбан први пут се појавио у јавности након изборног пораза 12. априла, гостујући у телевизијској емисији, где је отворено говорио о резултатима, личним емоцијама и политичким последицама. На… »
(Видео) "Прво сам осетио бол, па празнину и од тада се лечим..." Виктор Орбан први пут у јавности после избора у Мађарској…
Блиц 16.04.2026
Орбан је истакао да десничарска заједница не може наставити по старом и да се завршила једна политичка ера. Навео је да резултати избора нису били очекивани и да је лично прошао кроз емотиван шок након гласања. Одлазећи премијер… »
„Мађарска је дала пример – нека се спреми Србија“ – Александар Мартон, одборник ЛСВ у Зрењанину Мађарска је дала пример…
Волим Зрењанин 16.04.2026
Зрењанин, 16. април 2026. – Одборник Александар Мартон из Лиге социјалдемократа Војводине у Скупштини града Зрењанина оценио је да резултат парламентарних избора у Мађарској представља важну политичку поруку и за Србију… »
Вести дана »
Врео викенд пред нама: Температуре до 36 степени, понегде пљускови и грмљавина
Глас Зајечара пре 7 минутајош 6 повезаних
На данашњи дан: Крунисан Стефан Немањић, рођен Ђура Јакшић, Никсон због Вотергејта поднео оставку
Радио 021 пре 27 минутајош 1 повезана
Пожар уништио просторије и документацију еколошког удружења из Ваљева
Радио 021 пре 12 минутајош 1 повезана
Недељник: Водеће издавачке куће неће учествовати на 69. Београдском сајму књига
Данас пре 10 сатијош 1 повезана