Povezane vesti
Orban: Ja sam odgovoran za neuspeh na izborima, potrebna potpuna obnova desnice
Euronews pre 29 dana
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal… »
Orban: Odgovoran sam za poraz na izborima, potrebna potpuna obnova desnice
Newsmax Balkans pre 29 dana
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na potpunu obnovu desničarske zajednice. U prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal "Patriota", na… »
Orban: Ja sam odgovoran za neuspeh na izborima, potrebna potpuna obnova desnice
RTV pre 28 dana
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za… »
Orban: "Ja sam odgovoran za rezultat na izborima, želim uspeh sledećoj vladi"
B92 pre 28 dana
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal… »
Orban: Ja sam odgovoran za neuspeh na izborima
Politika pre 28 dana
„Potrebna potpuna obnova desnice”–rekao premijer Mađarske Viktor Orban. BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na „potpunu obnovu desničarske zajednice”. U… »
Orban: Nikada nisam tolerisao nikakvu korupciju
Radio 021 pre 28 dana
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa. "Nikada nisam tolerisao nikakvu korupciju, odbacujem svaku propagandu vezanu za… »
"Bože, sačuvaj Mađarsku": Viktor Orban priznao da je kriv za poraz na izborima, ali izbegao da kaže da li će se povući
Nova pre 28 dana
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa, dok je o izboru nove vlade rekao samo - "Bože, čuvaj Mađarsku". Nikada nisam… »
Šta je Orban odgovorio na pitanje o novoj vladi
N1 Info pre 28 dana
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa, dok je o izboru nove vlade rekao samo - "Bože, čuvaj Mađarsku". Nikada nisam… »
Orban najavljuje 'potpuno obnavljanje' Fidesza posle izbornog debakla
Bloomberg Adria pre 28 dana
Odlazeći mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da vidi svoju ulogu u reorganizaciji stranke Fidesz, koja će biti neophodna nakon ubedljivog poraza na izborima održanim tokom vikenda. "Lideri Fidesza, uključujući i mene lično, moraju jasno da stave do… »
Vesti dana »
SSP: Đedović da obavesti Gasporomnjeft da će Srbija iskoristiti pravo preče kupovine NIS-a
Serbian News Media pre 12 minutajoš 33 povezane
BBC o Trampovoj poseti Kini: Više srdačna retorika i simbolika nego konkretni ekonomski rezultati
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Vremenska prognoza Srbije za 15. i 16. maj 2026: sunčano pre podne, pljuskovi i grmljavina popodne, upozorenja na nepogode
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 27 povezanih
'Armagedon': Novi ruski napad na Kijev, dete među više od 20 poginulih
BBC News pre 12 minutajoš 22 povezane