Povezane vesti

Orban: Odgovoran sam za poraz na izborima, potrebna potpuna obnova desnice

Orban: Odgovoran sam za poraz na izborima, potrebna potpuna obnova desnice

Newsmax Balkans pre 1 dan
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na potpunu obnovu desničarske zajednice. U prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal "Patriota", na… »
Orban: Ja sam odgovoran za neuspeh na izborima, potrebna potpuna obnova desnice

Euronews pre 1 dan
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal… »

RTV pre 8 sati
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za… »
Orban: "Ja sam odgovoran za rezultat na izborima, želim uspeh sledećoj vladi"

Orban: "Ja sam odgovoran za rezultat na izborima, želim uspeh sledećoj vladi"

B92 pre 9 sati
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal… »
Orban: Ja sam odgovoran za neuspeh na izborima

Orban: Ja sam odgovoran za neuspeh na izborima

Politika pre 8 sati
„Potrebna potpuna obnova desnice”–rekao premijer Mađarske Viktor Orban. BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na „potpunu obnovu desničarske zajednice”. U… »
Orban: Nikada nisam tolerisao nikakvu korupciju

Orban: Nikada nisam tolerisao nikakvu korupciju

Radio 021 pre 10 sati
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa. "Nikada nisam tolerisao nikakvu korupciju, odbacujem svaku propagandu vezanu za… »
"Bože, sačuvaj Mađarsku": Viktor Orban priznao da je kriv za poraz na izborima, ali izbegao da kaže da li će se povući

"Bože, sačuvaj Mađarsku": Viktor Orban priznao da je kriv za poraz na izborima, ali izbegao da kaže da li će se povući

Nova pre 9 sati
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa, dok je o izboru nove vlade rekao samo - "Bože, čuvaj Mađarsku". Nikada nisam… »
Šta je Orban odgovorio na pitanje o novoj vladi

Šta je Orban odgovorio na pitanje o novoj vladi

N1 Info pre 10 sati
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa, dok je o izboru nove vlade rekao samo - "Bože, čuvaj Mađarsku". Nikada nisam… »
Orban najavljuje 'potpuno obnavljanje' Fidesza posle izbornog debakla

Orban najavljuje 'potpuno obnavljanje' Fidesza posle izbornog debakla

Bloomberg Adria pre 11 sati
Odlazeći mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da vidi svoju ulogu u reorganizaciji stranke Fidesz, koja će biti neophodna nakon ubedljivog poraza na izborima održanim tokom vikenda. "Lideri Fidesza, uključujući i mene lično, moraju jasno da stave do… »

Vesti dana »