Povezane vesti
Orban: Odgovoran sam za poraz na izborima, potrebna potpuna obnova desnice
Newsmax Balkans pre 1 dan
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na potpunu obnovu desničarske zajednice. U prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal "Patriota", na… »
Orban: Ja sam odgovoran za neuspeh na izborima, potrebna potpuna obnova desnice
Euronews pre 1 dan
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal… »
Orban: Ja sam odgovoran za neuspeh na izborima, potrebna potpuna obnova desnice
RTV pre 8 sati
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za… »
Orban: "Ja sam odgovoran za rezultat na izborima, želim uspeh sledećoj vladi"
B92 pre 9 sati
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal… »
Orban: Ja sam odgovoran za neuspeh na izborima
Politika pre 8 sati
„Potrebna potpuna obnova desnice”–rekao premijer Mađarske Viktor Orban. BUDIMPEŠTA – Mađarski premijer rekao je danas da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na „potpunu obnovu desničarske zajednice”. U… »
Orban: Nikada nisam tolerisao nikakvu korupciju
Radio 021 pre 10 sati
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa. "Nikada nisam tolerisao nikakvu korupciju, odbacujem svaku propagandu vezanu za… »
"Bože, sačuvaj Mađarsku": Viktor Orban priznao da je kriv za poraz na izborima, ali izbegao da kaže da li će se povući
Nova pre 9 sati
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa, dok je o izboru nove vlade rekao samo - "Bože, čuvaj Mađarsku". Nikada nisam… »
Šta je Orban odgovorio na pitanje o novoj vladi
N1 Info pre 10 sati
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa, dok je o izboru nove vlade rekao samo - "Bože, čuvaj Mađarsku". Nikada nisam… »
Orban najavljuje 'potpuno obnavljanje' Fidesza posle izbornog debakla
Bloomberg Adria pre 11 sati
Odlazeći mađarski premijer Viktor Orban izjavio je da vidi svoju ulogu u reorganizaciji stranke Fidesz, koja će biti neophodna nakon ubedljivog poraza na izborima održanim tokom vikenda. "Lideri Fidesza, uključujući i mene lično, moraju jasno da stave do… »
Vesti dana »
uživo kriza na bliskom istou Tramp: Možda istorijski dan za Liban, nadam se da će se Hezbolah ponašati odgovorno
Euronews pre 52 minutajoš 19 povezanih
„Biće teško“: Kampaco oduševljen zbog Đokovića i Dončića – posle meča poslao poruku Zvezdi!
Hot sport pre 6 minutajoš 21 povezana
Prijatan vikend pred Mitrovčanima, od ponedeljka mogući pljuskovi
Ozon pre 16 minutajoš 14 povezanih
Ćerka Đina došla na Melinino venčanje u Monaku, a od sina Kana ni traga ni glasa: Ovo je razlog
Nova pre 2 minutajoš 15 povezanih
Hitna pomoć: Dva muškarca teško povređena u dve nesreće u Beogradu
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih