Povezane vesti

"U nedelju sam osećao bol, a u ponedeljak prazninu": Šta kaže Orban posle ubedljivog poraza i gubitka vlasti

"U nedelju sam osećao bol, a u ponedeljak prazninu": Šta kaže Orban posle ubedljivog poraza i gubitka vlasti

Nova pre 6 sati
Odlazeći premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa, dok je o izboru nove vlade rekao samo - "Bože, čuvaj Mađarsku". "Nikada… »
Odgovoran sam za neuspeh, potrebna potpuna obnova desnice: Prvo Orbanovo oglašavanje nakon poraza

Odgovoran sam za neuspeh, potrebna potpuna obnova desnice: Prvo Orbanovo oglašavanje nakon poraza

Sputnik pre 6 sati
Mađarski premijer Viktor Orban oglasio se prvi put nakon poraza na parlamentarnim izborima 12. aprila poručujući da smatra sebe odgovornim za poraz Fidesa, a zatim je pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon… »
To je državnik, to je političar! Mađar "mora još kajmaka da jede": Ovo je prvo obraćanje Orbana nakon poraza na izborima

To je državnik, to je političar! Mađar "mora još kajmaka da jede": Ovo je prvo obraćanje Orbana nakon poraza na izborima

Večernje novosti pre 8 sati
U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, na direktno pitanje ko je odgovoran za poraz na izborima, Viktor Orban je odgovorio : "Ja, ja sam predsednik stranke". Tanjug/AP/Petr David Josek Viktor Orban je izjavio da njegova politička kampanja… »
Orban objasnio ko je kriv za njegov poraz na izborima

Orban objasnio ko je kriv za njegov poraz na izborima

NIN pre 9 sati
Mađarski premijer Viktor Orban rekao je sinoć da je odgovoran za poraz svoje stranke Fides na parlamentarnim izborima 12. aprila i pozvao na "potpunu obnovu desničarske zajednice". U svom prvom velikom intervju nakon izbornog poraza, za Jutjub kanal… »
Orban: Prihvatam punu odgovornost za poraz na izborima

Orban: Prihvatam punu odgovornost za poraz na izborima

Danas pre 20 sati
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je večeras da prihvata punu odgovornost za izborni poraz, ne odgovarajući jasno na pitanje hoće li se povući sa mesta lidera Fidesa, dok je o izboru nove vlade rekao samo – „Bože, čuvaj Mađarsku“. Nikada nisam… »

Vesti dana »