Povezane vesti

Sandra Perović progovorila o ukidanju emisija na RTS: “Ja volim Srbiju”, “Stigni me ako znaš” i “Na večeri kod” ostavile su…

Sandra Perović progovorila o ukidanju emisija na RTS: “Ja volim Srbiju”, “Stigni me ako znaš” i “Na večeri kod” ostavile su…

Kurir pre 25 minuta
Velika medijska prašina podigla se nakon vesti da se ukidaju tri emisije koje se prikazuje na Prvom programu RTS-a. U pitanju su kvizovi „Ja volim Srbiju“ i „Stigni me ako znaš“, koje vode Dragana Kosjerina i Kristina Radenković, kao i kulinarski šou „Na… »
"Želimo da omogućimo da i novi formati pronađu svoj put do gledalaca": Oglasila se Sandra Perović o ukidanju tri emisije na RTS…

"Želimo da omogućimo da i novi formati pronađu svoj put do gledalaca": Oglasila se Sandra Perović o ukidanju tri emisije na RTS…

Nova pre 10 minuta
Velika medijska prašina podigla se nakon vesti da se ukidaju tri emisije koje se prikazuje na Prvom programu RTS-a. U pitanju su kvizovi „Ja volim Srbiju“ i „Stigni me ako znaš“, koje vode Dragana Kosjerina i Kristina Radenković, kao i kulinarski šou „Na… »
RTS nam potvrdio, ukidaju se tri omiljene emisije: Kosjerina ostaje bez angažmana, poznati svi detalji

RTS nam potvrdio, ukidaju se tri omiljene emisije: Kosjerina ostaje bez angažmana, poznati svi detalji

Mondo pre 20 minuta
Kao što smo već pisali, sa Prvog programa RTS-a ukidaju se emisije kulinarski šou "Na večeri kod", kao i popularni kvizovi "Ja volim Srbiju" i "Stigni me ako znaš". Osim Dragane Kosjerine i Stefana Popovića, mnogi su ostali bez angažmana, a za domaće… »
Oglasila se glavna urednica zabavnog programa RTS-a: Progovorila o ukidanju popularnih emisija "Otvaramo..."

Oglasila se glavna urednica zabavnog programa RTS-a: Progovorila o ukidanju popularnih emisija "Otvaramo..."

Telegraf pre 20 minuta
Oglasila se urednica Zabavnog programa RTS-a Sandra Perović progovorila o ukidanju emisija "Ja volim Srbiju", "Stigni me ako…

Oglasila se urednica Zabavnog programa RTS-a Sandra Perović progovorila o ukidanju emisija "Ja volim Srbiju", "Stigni me ako…

Blic pre 35 minuta
Tri emisije na Prvom programu RTS-a, „Ja volim Srbiju”, „Stigni me ako znaš” i „Na večeri kod”, biće ukinute Kako tvrde, ova odluka je deo osvežavanja Zabavnog programa RTS Velika medijska prašina podigla se nakon vesti da se ukidaju tri emisije koje se… »
Evo ko je sve ostao bez angažmana nakon ukidanja emisija na RTS: Otkaz dao i on, na listi velika imena

Evo ko je sve ostao bez angažmana nakon ukidanja emisija na RTS: Otkaz dao i on, na listi velika imena

Mondo pre 1 sat
Kao bomba je odjeknula vest u domaćim medijima da se sa Prvog programa RTS-a skidaju emisije, kulinarski šou "Na večeri kod", kao i popularni kvizovi "Ja volim Srbiju" i "Stigni me ako znaš". Možda i najveći šok za ljubitelje televizijske zabave… »
Da li se ukidaju tri popularne zabavne emisije na RTS-u?

Da li se ukidaju tri popularne zabavne emisije na RTS-u?

City magazine pre 3 sata
Domaći mediji su jutros objavili da bi na RTS-u moglo doći do ukidanja tri zabavne emisije iz aktuelne programske šeme. Kako je naveo Kurir, u pitanju su kulinarski format „Na večeri kod“, kao i kvizovi „Ja volim Srbiju“ i „Stigni me ako znaš“, koji su… »
Ukidaju se tri emisije Na RTS: Skinute sa programske šeme, vodile ih Dragana Kosjerina i Kristina Radenković

Ukidaju se tri emisije Na RTS: Skinute sa programske šeme, vodile ih Dragana Kosjerina i Kristina Radenković

Blic pre 4 sati
Neće se emitovati emisije 'Na večeri kod', 'Ja volim Srbiju' i 'Stigni me ako znaš'. Voditelji ovih emisija bili su Dragana Kosjerina Pedruv, Kristina Radenković i Stefan Popović. Radio televizija Srbije donela je odluku da se tri popularne emisije više… »
Da li se ukidaju tri najpopularnije zabavne emisije na RTS? Evo šta smo saznali

Da li se ukidaju tri najpopularnije zabavne emisije na RTS? Evo šta smo saznali

Nova pre 4 sati
Domaći mediji objavili su jutros da se tri zabavne emisije na RTS-u ukidaju. Prema pisanju Kurira, javni servis priprema izmene u svom Zabavnom programu, te navode da će kulinarski šou sa poznatima "Na večeri kod", kao i popularni kvizovi "Ja volim… »
Kosjerina i Kristina Radenković ostaju bez emisija na RTS: Ukidaju tri projekta, šok odluka

Kosjerina i Kristina Radenković ostaju bez emisija na RTS: Ukidaju tri projekta, šok odluka

Telegraf pre 3 sata
Radio televizija Srbije donela je odluku da se tri popularne emisije više neće naći na programskoj šemi, a bez emisija ostaju Kristina Radenković i Dragana Kosjerina. Naime, na programskoj šemi RTS se neće više naći emisije: "Na večeri kod", "Ja volim… »
RTS ukida čak 3 emisije: Kosjerina ostala bez angažmana, nije pošteđena ni Kristina Radenković

RTS ukida čak 3 emisije: Kosjerina ostala bez angažmana, nije pošteđena ni Kristina Radenković

Mondo pre 6 sati
Radio-televizija Srbije (RTS) za jesen priprema značajne rezove u svom Zabavnom programu. Sa Prvog programa Javnog servisa Srbije biće skinute tri emisije, koje su godinama bile deo naših života i omiljene kulinarski šou sa poznatima "Na večeri kod", kao… »
Dragana Kosjerina i Kristina Radenković ostaju bez emisija koje su godinama vodile: Tri formata se skidaju sa RTS, a ovo je…

Dragana Kosjerina i Kristina Radenković ostaju bez emisija koje su godinama vodile: Tri formata se skidaju sa RTS, a ovo je…

Kurir pre 8 sati
Jesenja televizijska šema na svakoj televizij uvek donosi uzbuđenje, nove naslove i osveženje programa, ali i neizbežne rastanke sa formatima na koje se publika godinama unazad navikla. Publika za njih možda čuje tek tokom leta ali su neke odluke već… »

Vesti dana »