Povezane vesti

Nišlija posetio sestru, pa usred noći pobegao i pozvao policiju: "Pašenog mi je skinuo pantalone i hteo da me iskoristi"

Nišlija posetio sestru, pa usred noći pobegao i pozvao policiju: "Pašenog mi je skinuo pantalone i hteo da me iskoristi"

Mondo pre 10 sati
Muškarac iz Niša, pozvao je policiju u Vranju i prijavio da je u stanu, gde je došao u goste, pokušao da ga seksualno iskoristi rođak. Nišlija je pozvao policiju iz jednog hotela u Vranju, gde je pobegao, te ispričao da je došao za praznike kod ženinih… »
Pozvao policiju iz hotela i prijavio da je pobegao od pašenoga jer ga je seksualno iskorišćavao dok je spavao: Nesvakidašnja…

Pozvao policiju iz hotela i prijavio da je pobegao od pašenoga jer ga je seksualno iskorišćavao dok je spavao: Nesvakidašnja…

Nova pre 11 sati
Muškarac iz Niša, pozvao je policiju u Vranju i prijavio da je u stanu, gde je došao u goste, pokušao da ga seksualno iskoristi rođak. Nišlija je pozvao policiju iz jednog hotela u Vranju, gde je pobegao, te ispričao da je došao za praznike kod ženinih… »
Nišlija pozvao policiju u Vranju i ispričao jezivu priču! Tvrdi da ga je rođak polno uznemiravao dok je spavao: Policija ubrzo…

Nišlija pozvao policiju u Vranju i ispričao jezivu priču! Tvrdi da ga je rođak polno uznemiravao dok je spavao: Policija ubrzo…

Blic pre 12 sati
Navodni napadač negira optužbe, tvrdeći da je samo pokušao da ga pokrije ćebetom Vranjanac je nakon incidenta potražio medicinsku pomoć zbog povreda na licu i prebačen je na dalje lečenje Muškarac iz Niša, pozvao je policiju u Vranju i prijavio da je u… »
Muškarac prijavio rođaka za polno uznemiravanje

Muškarac prijavio rođaka za polno uznemiravanje

Jugmedia pre 11 sati
Muškarac iz Niša, pozvao je policiju u Vranju i prijavio da je u stanu, gde je došao u goste, pokušao da ga seksualno iskoristi rođak. Kako tvrdi, došao je za praznike kod ženinih rođaka, te da je sa svojim badžom tj. pašenogom, izašao do grada kako bi… »
Nišlija prijavio pašenoga iz Vranja za seksualno iskorišćavanje

Nišlija prijavio pašenoga iz Vranja za seksualno iskorišćavanje

OK radio pre 12 sati

Vesti dana »