Povezane vesti
"Ni sam Vučić ne zna kada će biti izbori, ima dosta stvari koje ne idu naruku SNS-u"
N1 Info pre 22 dana
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević je za N1 ocenio kako istraživanje trenutno pokazuju da Srpska napredna stranka ne može da ostvari pobedu, barem ne sigurnu, na parlamentarnim izborima.… »
Vučićević: SNS je u Srbiji na manje od 50 odsto podrške
Danas pre 22 dana
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević je za N1 ocenio kako istraživanje trenutno pokazuju da Srpska napredna stranka ne može da ostvari pobedu, barem ne sigurnu, na parlamentarnim izborima. „Samim tim, mislim da ni sam Vučić… »
Vučićević: Ni sam Vučić ne zna kada će biti izbori, ima dosta stvari koje ne idu naruku SNS-u
N1 Info pre 22 dana
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević je za N1 ocenio kako istraživanje trenutno pokazuju da Srpska napredna stranka ne može da ostvari pobedu, barem ne sigurnu, na parlamentarnim izborima. "Samim tim, mislim da ni sam Vučić… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 10. maj: promenljivo oblačno uz pljuskove i grmljavinu
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih
Četiri srpske organizacije dogovorile zajedničko učešće na izborima na Kosovu
Radio 021 pre 12 minutajoš 2 povezane
"Za 5 meseci nismo dobili veće batine": Stanković poručio igračima Zvezde da se zapitaju šta rade
Mondo pre 17 minutajoš 3 povezane
Goreo automobil u garaži: Vatrogasci evakuisali usnulog vlasnika, prevezen u bolnicu
Telegraf pre 6 satijoš 2 povezane