Povezane vesti

"Ni sam Vučić ne zna kada će biti izbori, ima dosta stvari koje ne idu naruku SNS-u"

"Ni sam Vučić ne zna kada će biti izbori, ima dosta stvari koje ne idu naruku SNS-u"

N1 Info pre 2 sata
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević je za N1 ocenio kako istraživanje trenutno pokazuju da Srpska napredna stranka ne može da ostvari pobedu, barem ne sigurnu, na parlamentarnim izborima.… »
Vučićević: SNS je u Srbiji na manje od 50 odsto podrške

Vučićević: SNS je u Srbiji na manje od 50 odsto podrške

Danas pre 5 sati
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević je za N1 ocenio kako istraživanje trenutno pokazuju da Srpska napredna stranka ne može da ostvari pobedu, barem ne sigurnu, na parlamentarnim izborima. „Samim tim, mislim da ni sam Vučić… »
Vučićević: Ni sam Vučić ne zna kada će biti izbori, ima dosta stvari koje ne idu naruku SNS-u

Vučićević: Ni sam Vučić ne zna kada će biti izbori, ima dosta stvari koje ne idu naruku SNS-u

N1 Info pre 6 sati
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević je za N1 ocenio kako istraživanje trenutno pokazuju da Srpska napredna stranka ne može da ostvari pobedu, barem ne sigurnu, na parlamentarnim izborima. "Samim tim, mislim da ni sam Vučić… »

Vesti dana »