Povezane vesti
"Ni sam Vučić ne zna kada će biti izbori, ima dosta stvari koje ne idu naruku SNS-u"
N1 Info 17.04.2026
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević je za N1 ocenio kako istraživanje trenutno pokazuju da Srpska napredna stranka ne može da ostvari pobedu, barem ne sigurnu, na parlamentarnim izborima.… »
Vučićević: SNS je u Srbiji na manje od 50 odsto podrške
Danas 17.04.2026
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević je za N1 ocenio kako istraživanje trenutno pokazuju da Srpska napredna stranka ne može da ostvari pobedu, barem ne sigurnu, na parlamentarnim izborima. „Samim tim, mislim da ni sam Vučić… »
Vučićević: Ni sam Vučić ne zna kada će biti izbori, ima dosta stvari koje ne idu naruku SNS-u
N1 Info 17.04.2026
Profesor na Fakultetu političkih nauka u Beogradu Dušan Vučićević je za N1 ocenio kako istraživanje trenutno pokazuju da Srpska napredna stranka ne može da ostvari pobedu, barem ne sigurnu, na parlamentarnim izborima. "Samim tim, mislim da ni sam Vučić… »
Vesti dana »
Posle sastanka s Putinom, Ukrajina sledeća stanica Trampovih mirovnih izaslanika
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
Predsednik Saveza pretio selektoru odbojkašica Srbije: "Ne bi trebalo da se više vraća u Tursku"
Nova pre 35 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za nedelju 6. septembar 2026: Danas sunčano, vetrovito, do 32 stepena
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih
Ovo je mladić (23) koji je poginuo kod Novog Pazara. U njegov automobil se zakucao "golf" sa trojicom mladića, sumnja se da je ovo uzrok nesreće
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih
Izbori koji bi mogli da promene nemačku istoriju: Da li desnica okreće leđa Ukrajini, traži saradnju s Rusijom?
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 17 povezanih