Povezane vesti
Masovno ubistvo u školi u Turskoj, otac napadača: 'Vodio sam ga u streljanu'
BBC News 17.04.2026
Ovo je druga pucnjava u školama u Turskoj u samo dva dana. Otac napadača, bivši policajac, u istrazi rekao da je sina vodio u streljanu tri dana pre tragedije. Masovna hapšenja zbog objava na društvenim mrežama. Osmoro učenika i nastavnica su ubijeni, a… »
Masovno ubistvo u školi u Turskoj, otac napadača: ‘Vodio sam ga u streljanu’
Danas 17.04.2026
Osmoro učenika i nastavnica su ubijeni, a najmanje 16 je ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi u gradu Karamanmarašu na jugu Turske, rekli su zvaničnici. Napadač, 14-godišnji učenik osmog razreda, ubio se tokom pucnjave, rekao je Mukeren Unluer, guverner… »
Masovno ubistvo u školi u Turskoj, otac napadača: ‘Vodio sam ga u streljanu’
Južne vesti 17.04.2026
REUTERS/Ensar Ozdemir Osmoro učenika i nastavnica su ubijeni, a najmanje 16 je ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi u gradu Karamanmarašu na jugu Turske, rekli su zvaničnici. Napadač, 14-godišnji učenik osmog razreda, ubio se tokom pucnjave, rekao je… »
Vesti dana »
U smrskanom kombiju bili Srbi, vraćali se sa Ostroga: Novi detalji jezive nesreće na Lipcima, poginula devojka (21), dete reanimirano, 5 osoba na intenzivnoj
Kurir pre 1 danjoš 59 povezanih
Nema primirja na Bliskom istoku: eksplozije odjeknule na jugu Irana, SAD objavile novi talas udara
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Zverev: Već dugo sam treći čovek, ali daleko od Sinera i Alkaraza
Sport klub pre 2 satajoš 45 povezanih
Šabić: Defetisti nikada ništa nisu uradili, ako ne uspemo ostavka je uvek rešenje
Radio 021 pre 8 satijoš 25 povezanih