Povezane vesti
Masovno ubistvo u školi u Turskoj, otac napadača: 'Vodio sam ga u streljanu'
BBC News pre 21 sat
Ovo je druga pucnjava u školama u Turskoj u samo dva dana. Otac napadača, bivši policajac, u istrazi rekao da je sina vodio u streljanu tri dana pre tragedije. Masovna hapšenja zbog objava na društvenim mrežama. Osmoro učenika i nastavnica su ubijeni, a… »
Masovno ubistvo u školi u Turskoj, otac napadača: ‘Vodio sam ga u streljanu’
Danas pre 21 sat
Osmoro učenika i nastavnica su ubijeni, a najmanje 16 je ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi u gradu Karamanmarašu na jugu Turske, rekli su zvaničnici. Napadač, 14-godišnji učenik osmog razreda, ubio se tokom pucnjave, rekao je Mukeren Unluer, guverner… »
Masovno ubistvo u školi u Turskoj, otac napadača: ‘Vodio sam ga u streljanu’
Južne vesti pre 21 sat
REUTERS/Ensar Ozdemir Osmoro učenika i nastavnica su ubijeni, a najmanje 16 je ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi u gradu Karamanmarašu na jugu Turske, rekli su zvaničnici. Napadač, 14-godišnji učenik osmog razreda, ubio se tokom pucnjave, rekao je… »
Vesti dana »
Tramp opet preti bombama, tvrdi da američka blokada iranskih luka ostaje (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
(Foto) Kenijci dominirali u polumaratonu i postavili nove rekorde na 39. Beogradskom maratonu
Newsmax Balkans pre 6 minutajoš 22 povezane
Zrenjanin: Jedan policajac udaljen sa posla posle intervencije na blokadi raskrsnice
Danas pre 37 minutajoš 17 povezanih
Evo kako se preziva Melina nakon udaje za milionera: Ostvarila svoj san, pa donela šokantnu odluku
Mondo pre 26 minutajoš 21 povezana
Očekuje nas velika promena nakon toplog i sunčanog vikenda: RHMZ najavljuje zahlađenje i padavine
Mondo pre 2 satajoš 21 povezana