Povezane vesti

Pojavile se informacije da mu je penzija 420 evra: Oglasio se Mišo Kovač nakon vesti da sakupljaju pomoć za njega: "Moja…

Pojavile se informacije da mu je penzija 420 evra: Oglasio se Mišo Kovač nakon vesti da sakupljaju pomoć za njega: "Moja…

Blic pre 12 sati
Za njega je najveći prijatelj supruga Lidija, koja mu je pružila najveću podršku u životu. Naglasio je da nikada nije tražio novac niti dozvolio organizaciju koncerta radi prikupljanja sredstava za sebe. Nakon što su se u medijima pojavile tvrdnje da… »
Mišo Kovač ima penziju 420 evra?! Pevač se oglasio nakon informacija da skupljaju novac za njega: Živim kako živi i moja…

Mišo Kovač ima penziju 420 evra?! Pevač se oglasio nakon informacija da skupljaju novac za njega: Živim kako živi i moja…

Kurir pre 11 sati
Kada su se u medijima pojavile informacije da Mišo Kovač u Strožancu živi od skromne penzije od 420 evra, kao i da njegovi prijatelji planiraju organizaciju koncerta kako bi mu finansijski pomogli, oglasio se i sam pevač . Domaći mediji su pisali da je… »
Oglasio se Mišo Kovač nakon informacije da sakupljaju pomoć za njega: Penzija mu je samo 420 evra?

Oglasio se Mišo Kovač nakon informacije da sakupljaju pomoć za njega: Penzija mu je samo 420 evra?

Telegraf pre 12 sati
Nedavno su se pojavili natpisi da Mišo Kovač u Strožancu živi od 420 evra penzije i da mu prijatelji žele da organizuju koncert kako bi nešto zaradio. Slobodna Dalmacija objavila je da je zbog toga zapeo i film o pevaču. On se sada oglasio i poručio da… »
Pojavile se priče da Mišo Kovač jedva sastavlja kraj s krajem od penzije od 420 evra: Evo šta on ima da kaže

Pojavile se priče da Mišo Kovač jedva sastavlja kraj s krajem od penzije od 420 evra: Evo šta on ima da kaže

Nova pre 13 sati
Nedavno su se pojavili natpisi da Mišo Kovač u Strožancu živi od 420 evra penzije i da mu prijatelji žele da organizuju koncert kako bi nešto zaradio. Slobodna Dalmacija objavila je da je zbog toga zapeo i film o pevaču. On se sada oglasio i poručio da… »
Pričali da jedva spaja kraj s krajem, penzija mu 49.000 dinara: Pevač oštro reagovao zbog poziva da mu se pomogne

Pričali da jedva spaja kraj s krajem, penzija mu 49.000 dinara: Pevač oštro reagovao zbog poziva da mu se pomogne

Mondo pre 16 sati
Pojedini hrvatski mediji su nedavno preneli da legendarni pevač Mišo Kovač u Strožancu živi od 420 evra penzije i da prijatelji žele da organizuju koncert kako bi nešto zaradio. Slobodna Dalmacija je objavila da je zbog toga zapelo i snimanje filma o… »

Vesti dana »

U Srbiji danas sunčano i toplo

U Srbiji danas sunčano i toplo

Nova pre 5 satijoš 1 povezana
OFAC produžio operativnu licencu NIS-u za 60 dana

OFAC produžio operativnu licencu NIS-u za 60 dana

Vranje news pre 5 satijoš 3 povezane
Na današnji dan, 18. april

Na današnji dan, 18. april

B92 pre 5 satijoš 1 povezana