Povezane vesti
"Rekla mi je da će mi poslati mafijaše": Oglasio je vlasnik radnje u Ripnju na koju je bačen Molotovljev koktel: "Nedavno sam…
Blic pre 5 sati
Vlasnik je za incident saznao od komšije koji ga je obavestio da je izlog razbijen. Vlasnik je naveo da je nedavno imao svađu sa starijom ženom, ali nije siguran da li ima veze sa napadom. Vlasnik pogrebne radnje u beogradskom naselju Ripanj, na koju je… »
Molotovljev koktel bačen na pogrebnu radnju! Haos u Ripnju: Policija traga za počiniocem
Blic pre 6 sati
Na mestu napada i dalje su vidljivi tragovi požara i izgoreli inventar Radnici iz okolnih radnji potvrdili su da je vlasnik odmah reagovao i proveravao sigurnosne kamere Nepoznata osoba bacila je Molotovljev koktel na jednu pogrebnu radnju u toku noći u… »
Oglasio se vlasnik pogrebne radnje na koju je bačen "Molotovljev koktel": "Rekla mi je da će mi poslati neke mafijaše..."
Kurir pre 5 sati
Vlasnik pogrebne radnje u beogradskom naselju Ripanj, na koju je tokom noći bačen Molotovljev koktel, oglasio se i ispričao kako je saznao za incident, ali i šta je prethodilo ovom događaju. Prema njegovim rečima, za napad je saznao oko 8 časova ujutru… »
"Rekla je da će mi poslati mafijaše": Vlasnik zapaljene radnje u Ripnju sumnja na jedan sukob!
Telegraf pre 6 sati
Vlasnik pogrebne radnje u beogradskom naselju Ripanj, na koju je tokom noći bačen Molotovljev koktel, oglasio se za Telegraf.rs i ispričao kako je saznao za incident, ali i šta je prethodilo ovom događaju. Prema njegovim rečima, za napad je saznao oko 8… »
Haos u Beogradu usred noći: Bačen "Molotovljev" koktel na pogrebnu radnju
Mondo pre 6 sati
Nepoznata osoba bacila je Molotovljev koktel na jednu pogrebnu radnju u naselju Ripanj u Beogradu u toku noći četvrtka na petak 17. aprila, saznaje "Telegraf". Kako dalje saznaje pomenuti portal, koktel nije eksplodirao već je goreo na mestu gde je pao… »
Bačen molotovljev koktel na pogrebnu radnju! Haos u Ripnju: Razbio izlog, pa ubacio zapaljivu flašu - ali je onda došlo do…
Kurir pre 6 sati
Nepoznata osoba izazvala je požar tokom noći u beogradskom naselju Ripanj, nakon što je, bacila Molotovljev koktel na jednu pogrebnu radnju. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, napadač je najpre razbio izlog objekta, a zatim u unutrašnjost ubacio… »
Haos u Ripnju: Bacio "Molotovljev koktel" na pogrebnu radnju, detalji pažljivo isplanirani
Telegraf pre 7 sati
Nepoznata osoba izazvala je požar tokom noći u beogradskom naselju Ripanj, nakon što je, kako saznaje Telegraf.rs, bacila Molotovljev koktel na jednu pogrebnu radnju. Prema prvim informacijama do kojih je došao portal Telegraf.rs, napadač je najpre… »
Prve slike iz Ripnja: Pogrebna radnja očišćena nakon napada, unutrašnjost i dalje krije tragove vatre
Telegraf pre 6 sati
Nepoznata osoba bacila je Molotovljev koktel na jednu pogrebnu radnju u toku noći u Beogradskom naselju Ripanj, a ekipa Telegrafa otišla je na lice mesta. Kako smo se uverili na terenu, na licu mesta nema razbijenog stakla, niti tragova koji bi… »
Vesti dana »
Oglasio se NIS nakon što je licenca za rad produžena do 16. juna
Telegraf pre 33 minutajoš 31 povezana
Prema podacima o pomorskom saobraćaju, brodovi i dalje izbegavaju Ormuški moreuz
Euronews pre 8 minutajoš 89 povezanih
Javila se Zvezda nakon što je saznala rivala u plejinu Evrolige: "Imamo isti skor kao Barselona, ali..."
Telegraf pre 13 minutajoš 35 povezanih
Mali iz Vašingtona: "Srbija reagovala odgovorno, sva naša skladišta su puna" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 32 povezane