Povezane vesti

"Sve sam saznala na identifikaciji": Ispovest majke ubijene Noe Milivojev, tiktokerka zadavljena pa iskasapljena

"Sve sam saznala na identifikaciji": Ispovest majke ubijene Noe Milivojev, tiktokerka zadavljena pa iskasapljena

Mondo pre 1 sat
Boba Milivojev, majke ubijene tiktokerke Noe Milivojev u julu 2023. godine u centru Beograda, je u ispovesti za "Kurir" govorila o suđenju osumnjičenom Ognjenu Dabetiću. Otkrila je i kako je saznala za brutalan zločin koji je pre tri godine šokirao… »
Ubio tiktokerku, pa telo raskomadao i uništio kiselinom. Optuženi za brutalan zločin u Beogradu prvi put svedočio pred sudom…

Ubio tiktokerku, pa telo raskomadao i uništio kiselinom. Optuženi za brutalan zločin u Beogradu prvi put svedočio pred sudom…

Blic pre 1 sat
Dabetić tvrdi da su on i žrtva bili u konfliktnoj emotivnoj vezi, često pod uticajem droga, i opisuje događaje koji su doveli do zločina Na suđenju su prikazane šokantne fotografije delova tela i dokazi poput krvave odeće, kiselina i seksualnih pomagala… »
"Počele su da mi stižu poruke od novinara i rodbine" Majka Noe Milivojev prisetila se kako je saznala da joj je dete ubijeno…

"Počele su da mi stižu poruke od novinara i rodbine" Majka Noe Milivojev prisetila se kako je saznala da joj je dete ubijeno…

Kurir pre 2 sata
Suđenje Ognjenu Dabetiću, optuženom da je u julu 2023. godine u svom stanu u centru Beograda ubio tiktokerku Nou Milivojev, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu. Na današnjem ročištu, okrivljeni je skoro tri sata iznosio svoju odbranu. O svirepom… »
Optuženi za ubistvo Noe Milivojev ispričao detalje zločina: Progovorio o njihovom odnosu i uklanjanju tela

Optuženi za ubistvo Noe Milivojev ispričao detalje zločina: Progovorio o njihovom odnosu i uklanjanju tela

Mondo pre 3 sata
Ognjen Dabetić danas je prvi put izneo detaljnu odbranu govoreći o ubijenoj Noi Milivojev, šta je prethodilo zločinu i na koji način se oslobodio njenog tela "Plašio sam se da ću završiti u zatvoru jer sam imao telo u stanu. Prolazilo mi je prvo kroz… »
Optuženi za ubistvo tiktokerke noe Milivojev prvi put progovorio o monstruoznom zločinu! Do detalja opisao sve, a u sudu…

Optuženi za ubistvo tiktokerke noe Milivojev prvi put progovorio o monstruoznom zločinu! Do detalja opisao sve, a u sudu…

Kurir pre 5 sati
"Plašio sam se da ću završiti u zatvoru jer sam imao mrtvo telo u stanu. Prolazilo mi je prvo kroz glavu šta će da mi rade u zatvoru, šta će biti sa mojom porodicom i onda sam rešio da se oslobodim tela", ovo je danas pred Višim sudom u Beograduprvi put… »

Vesti dana »