Povezane vesti

"Vapim za porodicom" Stanija ogolila dušu pred svima: "Dete bi mi bilo nesrećno da sam ga rodila pre 10 godina"

"Vapim za porodicom" Stanija ogolila dušu pred svima: "Dete bi mi bilo nesrećno da sam ga rodila pre 10 godina"

Telegraf pre 12 sati
Stanija Dobrojević je danas bila tema analize Teodore Delić, nakon puštanja klipa u Eliti9. Zadrugarka je prokomentarisala starletu poručivši joj da nije emotivno ispunjena i da nije pronašla osobu koja je istinski voli. Ona je odmah ustala da ovo… »
"Kada sam pomislila da sam srećna, sve se raspalo" Stanija konačno otvorila dušu o emotivnom brodolomu: Da sam rodila pre…

"Kada sam pomislila da sam srećna, sve se raspalo" Stanija konačno otvorila dušu o emotivnom brodolomu: Da sam rodila pre…

Kurir pre 13 sati
U narednom video-klipu u emisiji '' Gledanje snimaka'', pušten je video-klip u kom je Teodora Delić izanalizirala Staniju Dobrojević, aludirajući na to da je i pored toga što je u životu ostvarila mnoge ciljeve, nije i taj da se emotivno ispuni i pronađe… »
"Dete bi mi bilo nesrećno da sam ga rodila pre 10 godina" Stanija o ljubavnim brodolomima i muškarcima: "Kad pomislim da sam…

"Dete bi mi bilo nesrećno da sam ga rodila pre 10 godina" Stanija o ljubavnim brodolomima i muškarcima: "Kad pomislim da sam…

Blic pre 13 sati
Stanija je Ispričala svoje iskustvo sa bilionerom i Asminom Stanija je priznala da priželjkuje porodični život i želi da ima porodicu kojoj će se posvetiti. Teodora Delić analizirala je Staniju Dobrojević, a video klip pušten je u rijalitiju "Zadruga 9… »

Vesti dana »