Povezane vesti
Niš, moj grad: „Železnička obilaznica u opštini Panteleju štetan projekat“
Serbian News Media 17.04.2026
Kopredsednik koalicije „ Niš, moj grad“ i osnivač Pokreta juga Srbije Miodrag Stanković rekao je danas da planirana železnička obilaznica oko Niša, u delu opštine Pantelej, predstavlja pogrešan i štetan projekat koji ozbiljno ugrožava kvalitet života… »
Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Plan železničke obilaznice za Pantelej je neprihvatljiv, zahtevamo transparentnost i novo…
Jug press 17.04.2026
NIŠ Planirana železnička „obilaznica“ kroz Pantelej u ovom obliku predstavlja pogrešan i štetan projekat koji ozbiljno ugrožava kvalitet života građana Niša, rekao je Miodrag Stanković, kopredsednik „Niš, moj grad“, opozicione koalicije 18 udruženja i… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje: Na početku toplotnog talasa 37 stepeni, narandžasti meteoalarm za celu Srbiju
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 26 povezanih
Šta donosi novi toplotni talas? Štab upozorava na nestašicu vode i požare, donete nove mere
Euronews pre 5 minutajoš 26 povezanih
"Udarićemo ih žestoko, dobro će osetiti naš odgovor" Tramp opasno zapretio Iranu posle raketnog napada na američke vojne baze!
Kurir pre 25 minutajoš 30 povezanih
(VIDEO) Srušen hotel "Jezero" na Gazivodama uz obezbeđenje Kosovske policije, na licu mesta Euleks i Kfor
N1 Info pre 35 minutajoš 15 povezanih