Povezane vesti
"Maja laže, kači se na moje ime" Peca Vijagra se prvi put oglasio nakon svih skandala, opleo i po Staniji: Neće moći da me…
Kurir pre 22 dana
Bivša rijaliti učesnica i influenserka Aleksandra Subotić prethodnih par godina vodi potpuno miran i porodičan život i uživa u odnosu sa izabranikom Predragom Pecom Raspopovićem, te je mnoge šokiralo kada je pre samo nekoliko dana izjavila da ulazi u… »
Prvi intervju muža Aleksandre Subotić: Peca otkrio sve o odnosu sa Stanijom i Majom: "Nikad me više neće dobiti, ovo je zbog…
Blic pre 22 dana
Njen partner Peca je prvi put javno demantovao bilo kakvu vezu sa Stanijom, tvrdeći da je odnos bio isključivo poslovan. Peca je oštro kritikovao Staniju, poručivši da je razočaran njenim ponašanjem i da ne želi više nikakav kontakt sa njom. Bivša… »
(Video) Prvi intervju muža Aleksandre Subotić Peca otkrio sve o odnosu sa Stanijom i Majom: "Nikad me više neće dobiti, ovo je…
Blic pre 22 dana
Njen partner Peca je prvi put javno demantovao bilo kakvu vezu sa Stanijom, tvrdeći da je odnos bio isključivo poslovan. Peca je oštro kritikovao Staniju, poručivši da je razočaran njenim ponašanjem i da ne želi više nikakav kontakt sa njom. Bivša… »
Vesti dana »
Partizan uzeo samo bod u malom gradskom derbiju i prepustio Vojvodini drugo mesto
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Četiri srpske organizacije dogovorile zajednički izlazak na predstojeće izbore na Kosovu
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Goreo automobil u garaži: Vatrogasci evakuisali usnulog vlasnika, prevezen u bolnicu
Telegraf pre 7 satijoš 3 povezane
Danas se obeležava spaljivanje moštiju Svetog Save: tugovao je ceo srpski pravoslavni rod
Mondo pre 1 satjoš 2 povezane