Povezane vesti

"Dugo smo pokušavali": Saša iskreno o trudnoj verenici i kroz šta trenutno prolazi, priznao sve javno

"Dugo smo pokušavali": Saša iskreno o trudnoj verenici i kroz šta trenutno prolazi, priznao sve javno

Mondo pre 10 sati
Saša Kovačević došao je večeras na koncert mladog kolege Jakova Jozinovića, tom prilikom se dotakao i verenice Zorane, sa kojom čeka prvo dete, pa je otkrio kako se njegova izabranica oseća u trudnoći. Saša kaže da puca od sreće zbog najlepših vesti… »
"Pokušavali smo dugo da dobijemo dete" Saša Kovačević prolazio kroz pakao za koji niko nije znao, sada otvorio dušu: Ostao sam…

"Pokušavali smo dugo da dobijemo dete" Saša Kovačević prolazio kroz pakao za koji niko nije znao, sada otvorio dušu: Ostao sam…

Kurir pre 9 sati
Saša Kovačević došao je večeras na koncert mladog kolege Jakova Jozinovića. Saša sa verenicom Zoranom čeka njihovo prvo dete, a sada je otkrio kako se njegova izabranica oseća u trudnoći. Saša je takođe pohvalio Jakova, pa je rekao da može da napravi… »
"Dugo smo pokušavali da dobijemo dete." Saša Kovačević prvi put o trudnoj verenici: Pomenuo njenu ćerku

"Dugo smo pokušavali da dobijemo dete." Saša Kovačević prvi put o trudnoj verenici: Pomenuo njenu ćerku

Telegraf pre 9 sati
Saša Kovačević je večeras podrška na koncertu svom mlađem kolegi Jakovu Jozinoviću. On je govorio o svojoj karijeri, počecima, o uspehu svog kolege te se dotakao i teme prinove koju očekuje sa verenicom Zoranom Tasovac. - Jakov ima harizmu i oseća scenu… »
"Duže vreme smo radili na tome": Saša Kovačević prvi put o trudnoj verenici, spomenuo i njenu ćerku

"Duže vreme smo radili na tome": Saša Kovačević prvi put o trudnoj verenici, spomenuo i njenu ćerku

Nova pre 11 sati
Pevač Saša Kovačević uskoro će postati otac. Naime, njegova verenica Zorana je u drugom stanu, a Saša ne krije sreću zbog ove vesti. "Jako smo srećni, radujemo se. Ja ću postati otac, mnogo sam srećan. Bio sam bez teksta kada sam saznao. Mi smo devet… »
"Dugo smo pokušavali da dobijemo dete": Saša Kovačević prvi put o trudnoj verenici: "Njenu ćerku doživljavam kao svoju" (video)…

"Dugo smo pokušavali da dobijemo dete": Saša Kovačević prvi put o trudnoj verenici: "Njenu ćerku doživljavam kao svoju" (video)…

Blic pre 11 sati
Saša i njegova verenica Zorana očekuju prvo dete i posle dugih godina truda presrećni su zbog trudnoće. Izjavio je da već doživljava Zoraninu ćerku kao svoju i raduje se novoj roditeljskoj ulozi. Saša Kovačević došao je večeras na koncert mladog kolege… »

Vesti dana »