Povezane vesti
Piksi hteo da ga ponizi, pa se zakopao: Rade Bogdanović podsetio bivšeg selektora na dva gola koja mu je dao!
Hot sport pre 19 sati
Biće da mu je baš slabo pamćenje! Gostujući u emisiji „Kida Show“, Rade Bogdanović ponovo se osvrnuo na izjavu bivšeg selektora Dragana Stojkovića Piksija da „ne zna ko je on“, navodeći da postoje konkretni razlozi zbog kojih bi Piksi ipak trebalo da ga… »
Rade Bogdanović o Piksiju: "Hteo je da me uvredi! Dao sam mu dva gola, trebalo bi da me zna..."
Telegraf pre 20 sati
Gostujući u emisiji "Kida Show", najpoznatiji fudbalski analitičar Rade Bogdanović još jednom se osvrnuo na izjavu Dragana Stojkovića Piksija "da ne zna ko je Rade", te izneo "dokaze" da bi bivši selektor i te kako trebalo da ga se seća – i to sa terena… »
„Šta će mi on, gde ću sa njim“? Rade Bogdanović otkrio kako i zašto je Piksi odbio Kerkeza!
Hot sport pre 21 sat
Uporedio nas sa Hrvatskom gde se skauting, po njegovim rečima, mnogo bolje radi! Poznati fudbalski analitičar Rade Bogdanović ponovo je uzburkao javnost u Srbiji, pošto je u emisiji „Kida Show“ govorio o tome kako je Srbija ostala bez Miloša Kerkeza, za… »
"Kerkez ne igra za Srbiju zbog Piksija, rekao je - šta će mi, gde ću sa njim"
Nova pre 22 sata
Slučaj Miloša Kerkeza, levog beka Liverpula koji nastupa za reprezentaciju Mađarske, godinama je tema spekulacija u domaćoj javnosti. Iako je rođen u Vrbasu, Kerkez je postao jedan od najboljih bekova Evrope u dresu naših suseda, a Rade Bogdanović je u… »
"Piksi se javlja na telefon i kaže - šta će mi on?" Rade Bogdanović otkrio kako je Srbija izgubila Miloša Kerkeza!
Kurir pre 22 sata
Bivši fudbaler i poznati fudbalski analitičar, Rade Bogdanović, otkrio je zašto fudbaler Liverpula Miloš Kerkez ne igra za reprezentaciju Srbije. U popularnom podkastu "Kida Šhow" Bogdanović je za to direktno okrivio bivšeg selektora našeg nacionalnog… »
Kako je Srbija ostala bez asa Liverpula Miloša Kerkeza? "Piksiju nuđen telefonom, ovako bilo od reči do reči":
Mondo pre 21 sat
Bivši srpski internacionalac Rade Bogdanović rekao je da je bivši selektor naše reprezentacije Dragan Stojković odbio da pozove Miloša Kerkeza, sada asa Liverpula i jednog od najboljih bekova u Premijer ligi. Nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavje… »
Bogdanović o slučaju "Kerkez": "Piksi rekao - šta će mi on?" VIDEO
B92 pre 21 sat
Pomirila se srpska javnost odavno sa tim kako je promakao Miloš Kerkez i otišao da igra za Mađarsku, a Rade Bogdanović sada otkriva neke nove detalje. Naime, nekadašnji centarfor je gostovao u Kida show na Mozzartu i otkrio razgovor između tadašnjeg… »
"Piksi se javlja na telefon i kaže: Šta će mi on?" Rade Bogdanović otkrio kako je Srbija odbila Miloša Kerkeza
Večernje novosti pre 21 sat
Fudbalski analitičar poznat po tome što istupa javno bez dlake na jeziku, Rade Bogdanović, ponovo je uzdrmao fudbalsku javnost. FOTO: Printskrin/Jutjub/Kazneni Prostor Podcast Gostujući u emisiji "Kida šou" objasnio je kako je Srbija imala ponudu da… »
Rade Bogdanović otkrio kako je Srbija izgubila Kerkeza: "Piksi se javlja na telefon i kaže - Šta će mi on?"
Telegraf pre 22 sata
Najpoznatiji fudbalski analitičar, Rade Bogdanović, ponovo je uzdrmao fudbalsku javnost u Srbiji! Gostujući u emisiji "Kida Show", legendarni napadač je do detalja objasnio kako je Srbija izgubila Miloša Kerkeza i za to je okrivio bivšeg selektora… »
Vesti dana »
VIDEO: Pobeda Denvera na startu plej-ofa NBA lige, Jokić zabeležio još jedan tripl-dabl
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih
Američki institut: Revolucionarna garda Irana donosi odluke, a ne zvaničnici koji pregovaraju sa SAD
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Vedro jutro nad Srbijom, ali vreme sprema iznenađenje: Ovo se mnogima neće dopasti
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Iranska revolucionarna garda: Svako približavanje Ormuskom moreuzu smatraćemo saradnjom sa neprijateljem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Hitan sastanak o prodaji NIS završen posle ponoći: Đedović Handanović o crvenim linijama u pregovorima
Telegraf pre 5 satijoš 3 povezane