Povezane vesti
Glumica Natali Portman čeka treće dete
Euronews 18.04.2026
Američka glumica Natali Portman izjavila je da je po treći put trudna i da će to biti prvo dete sa njenim partnerom Tangajem Distejblom. Portman (44) je u intervjuu za "Harper's Bazaar" rekla da je "veoma zahvalna" zbog trudnoće i da su ona i Distejbl… »
Natali Portman (44) trudna po treći put: Čeka prvo dete sa partnerom Tangujem Disteblom
Newsmax Balkans 18.04.2026
Američka glumica Natali Portman izjavila je da je po treći put trudna i da očekuje prvo dete sa partnerom Tangujem Disteblom. Portman (44) je u intervjuu za "Harper’s Bazaar" rekla da je "veoma zahvalna" zbog trudnoće i da su ona i Distebl, francuski… »
Natali Portman ponovo trudna: U 44. godini čeka treće dete sa novim partnerom
Nova 18.04.2026
Glumica Natali Portman očekuje treće dete sa svojim partnerom, francuskim muzičkim producentom Tangijem Destablom. "Jako sam zahvalna. Znam da je to takva privilegija i čudo", rekla je Oskarom nagrađena glumica za Harper’s Bazaar, kojem je otkrila vest… »
Trudna Natali Portman! Glumica u 44. godini čeka treće dete i poručuje da se desilo čudo
Telegraf 18.04.2026
Glumica Natali Portman trudna je sa trećim detetom u 44. godini - „to je čudo“. Holivudska zvezda Natali Portman očekuje treće dete u 44. godini, a vest je otkrila u intervjuu, naglašavajući koliko je zahvalna zbog nove trudnoće. Kako je rekla, ona i… »
Natali Portman trudna u 44. godini! Glumica čeka treće dete s partnerom: "To je čudo. Jako sam zahvalna."
Kurir 18.04.2026
Glumica Natali Portman očekuje treće dete sa svojim partnerom, francuskim muzičkim producentom Tangijem Destablom, potvrdio je njen predstavnik Rojtersu. "Jako sam zahvalna. Znam da je to takva privilegija i čudo", rekla je Oskarom nagrađena glumica za… »
Vesti dana »
Pijan za volanom usmrtio dvoje ljudi: Uhapšen vozač nakon tragedije između Bašaida i Novog Bečeja Uhapšen Z.M. (1987)
Volim Zrenjanin pre 20 minutajoš 34 povezane
Presek stanja: Turizam u Vojvodini u porastu u odnosu na prethodnu godinu
Radio 021 pre 20 minutajoš 31 povezana
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 58 povezanih
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Danas pre 2 satajoš 23 povezane