Povezane vesti
Glumica Natali Portman čeka treće dete
Euronews pre 22 dana
Američka glumica Natali Portman izjavila je da je po treći put trudna i da će to biti prvo dete sa njenim partnerom Tangajem Distejblom. Portman (44) je u intervjuu za "Harper's Bazaar" rekla da je "veoma zahvalna" zbog trudnoće i da su ona i Distejbl… »
Natali Portman (44) trudna po treći put: Čeka prvo dete sa partnerom Tangujem Disteblom
Newsmax Balkans pre 22 dana
Američka glumica Natali Portman izjavila je da je po treći put trudna i da očekuje prvo dete sa partnerom Tangujem Disteblom. Portman (44) je u intervjuu za "Harper’s Bazaar" rekla da je "veoma zahvalna" zbog trudnoće i da su ona i Distebl, francuski… »
Natali Portman ponovo trudna: U 44. godini čeka treće dete sa novim partnerom
Nova pre 22 dana
Glumica Natali Portman očekuje treće dete sa svojim partnerom, francuskim muzičkim producentom Tangijem Destablom. "Jako sam zahvalna. Znam da je to takva privilegija i čudo", rekla je Oskarom nagrađena glumica za Harper’s Bazaar, kojem je otkrila vest… »
Trudna Natali Portman! Glumica u 44. godini čeka treće dete i poručuje da se desilo čudo
Telegraf pre 22 dana
Glumica Natali Portman trudna je sa trećim detetom u 44. godini - „to je čudo“. Holivudska zvezda Natali Portman očekuje treće dete u 44. godini, a vest je otkrila u intervjuu, naglašavajući koliko je zahvalna zbog nove trudnoće. Kako je rekla, ona i… »
Natali Portman trudna u 44. godini! Glumica čeka treće dete s partnerom: "To je čudo. Jako sam zahvalna."
Kurir pre 22 dana
Glumica Natali Portman očekuje treće dete sa svojim partnerom, francuskim muzičkim producentom Tangijem Destablom, potvrdio je njen predstavnik Rojtersu. "Jako sam zahvalna. Znam da je to takva privilegija i čudo", rekla je Oskarom nagrađena glumica za… »
Vesti dana »
Održan studentski protest u Beogradu, akademci pozvali na Slaviju 23. maja
Radio sto plus pre 3 satajoš 30 povezanih
Kristijan Šmit: Podnosim ostavku na mesto visokog predstavnika u BiH
RTS pre 34 minutajoš 23 povezane
Tramp: Iran poražen, ali nuklearni program i dalje pod nadzorom SAD
Euronews pre 29 minutajoš 25 povezanih
Predsednik Pezeškijan: Pregovori sa SAD nisu predaja, već zaštita prava iranskog naroda
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih
Barselona pobedom nad Real Madridom osvojila 29. titulu prvaka Španije
Radio sto plus pre 9 minutajoš 45 povezanih