Povezane vesti
Udisao izduvne gasove da sazna šta zagađenje radi njegovom telu
BBC News 18.04.2026
Džejms Galager, novinar BBC analizira sopstvenu krv kako bi razumeo kako nas zagađenje vazduha ubija. Osećam se kontaminirano. U laboratoriji sam i gledam u vlastitu krv pod mikroskopom. Umesto besprekornih crvenih krvnih zrnaca, neka od njih su… »
Danas 18.04.2026
Osećam se kontaminirano. U laboratoriji sam i gledam u vlastitu krv pod mikroskopom. Umesto besprekornih crvenih krvnih zrnaca, neka od njih su zaprljana crnim mrljama. Sada sam jedan od prvih ljudi na svetu koji je uspeo da vidi kako se zagađenje… »
Južne vesti 18.04.2026
BBC Džejms Galager je jedan od prvih ljudi na svetu koji se uverio koliko njihovo telo od posledica udisanja zagađenog vazduha Osećam se kontaminirano. U laboratoriji sam i gledam u vlastitu krv pod mikroskopom. Umesto besprekornih crvenih krvnih zrnaca… »
NIN 18.04.2026
Osećam se kontaminirano. U laboratoriji sam i gledam u vlastitu krv pod mikroskopom. Umesto besprekornih crvenih krvnih zrnaca, neka od njih su zaprljana crnim mrljama. Sada sam jedan od prvih ljudi na svetu koji je uspeo da vidi kako se zagađenje… »
Radio 021 18.04.2026
Džejms Galager, novinar BBC analizira sopstvenu krv kako bi razumeo kako nas zagađenje vazduha ubija. BBC Džejms Galager je jedan od prvih ljudi na svetu koji se uverio koliko njihovo telo od posledica udisanja zagađenog vazduha Osećam se kontaminirano… »
Vesti dana »
Vučić na Ćinghua univerzitetu: Srbija kažnjena zbog svoje neposlušnosti više od bilo koga u Evropi
Sputnik pre 13 minutajoš 12 povezanih
Amerika gađala Iran, prvi put od početka primirja pre više od mesec dana
BBC News pre 33 minutajoš 11 povezanih
Kim Džong Un ponovo zvecka oružjem: Severna Koreja ispalila projektil, raste strah od nove eskalacije
Mondo pre 57 minutajoš 5 povezanih