Povezane vesti

Rute: Ne vidim da SAD napuštaju NATO

Rute: Ne vidim da SAD napuštaju NATO

Nova pre 21 dana
Generalni sekretar NATO Mark Rute odbacio je danas spekulacije da će američki predsednik Donald Tramp odlučiti da Sjedinjene Američke Države napuste severnoatlantski vojni savez. "Ne vidim da SAD napuštaju NATO“, rekao je Rute u intervjuu za nedeljno… »
Pitali su generalnog sekretara NATO da li će SAD da napuste Alijansu, Rute: "Razumem Trampovu frustraciju"

Pitali su generalnog sekretara NATO da li će SAD da napuste Alijansu, Rute: "Razumem Trampovu frustraciju"

Blic pre 21 dana
Rute smatra da su spekulacije o izlasku SAD iz saveza apsurdne i ističe važnost američkog nuklearnog štita za bezbednost Evrope Tramp je u više navrata kritikovao evropske članice NATO-a zbog nedovoljnih ulaganja u odbranu, što je izazvalo zabrinutost za… »
Rute o Trampovim snovima: Ne vidim mogućnost da SAD napuste NATO

Rute o Trampovim snovima: Ne vidim mogućnost da SAD napuste NATO

Večernje novosti pre 21 dana
GENERALNI sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je da ne vidi mogućnost da Sjedinjene Američke Države napuste Severnoatlantski savez, uprkos kritikama američkog predsednika Donalda Trampa na račun saveznika. Foto: Gemini U intervjuu za nemački list "Welt am… »
Bomba iz NATO! Rute progovorio o glasinama da Amerika napušta Alijansu: "Tramp je očigledno razočaran..."

Bomba iz NATO! Rute progovorio o glasinama da Amerika napušta Alijansu: "Tramp je očigledno razočaran..."

Kurir pre 21 dana
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute odbacio je spekulacije da SAD okončavaju svoje članstvo u NATO savezu. - Ne mislim da SAD napuštaju NATO - rekao je Rute u intervjuu za nedeljno izdanje nemačkog lista Di Velt. Šef NATO-a je rekao da takođe ne dovodi u… »
Rute: Ne vidim mogućnost da SAD napuste NATO

NIN pre 21 dana
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je da ne vidi mogućnost da Sjedinjene Američke Države napuste Severnoatlantski savez, uprkos kritikama američkog predsednika Donalda Trampa na račun saveznika. U intervjuu za nemački list "Welt am Zontag", Rute… »

RTV pre 21 dana
BERLIN - Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je da ne vidi mogućnost da Sjedinjene Američke Države napuste Severnoatlantski savez, uprkos kritikama američkog predsednika Donalda Trampa na račun saveznika. U intervjuu za nemački list "Welt am… »
Rute: Ne mislim da će SAD napustiti NATO

N1 Info pre 21 dana
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je danas da ne misli da će Sjedinjene Američke države (SAD) napustiti Alijansu, iako američki predsednik Donald Tramp preti povlačenjem SAD iz NATO-a. "Ne mislim da će SAD napustiti NATO", rekao je Rute u… »
"Razumem Trampovu frustraciju": Generalni sekretar Mark Rute otkrio da li će SAD napustiti NATO

"Razumem Trampovu frustraciju": Generalni sekretar Mark Rute otkrio da li će SAD napustiti NATO

Mondo pre 21 dana
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute odbacio je nagađanja o mogućem povlačenju SAD-a iz odbrambenog saveza, rekavši za nedeljno izdanje lista Die Welt kako ne smatra da bi Sjedinjene Države mogle da napuste NATO savez. Istakao je i da američka nuklearna… »

Danas pre 21 dana
Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je danas da ne misli da će Sjedinjene Američke države (SAD) napustiti Alijansu, iako američki predsednik Donald Tramp preti povlačenjem SAD iz NATO-a. „Ne mislim da će SAD napustiti NATO“, rekao je Rute u… »
Rute: Delim nezadovoljstvo sa Trampom nekim NATO saveznicima

Rute: Delim nezadovoljstvo sa Trampom nekim NATO saveznicima

Politika pre 21 dana
Jača Evropa ključ snažnijeg NATO-a. Generalni sekretar NATO-a Mark Rute izjavio je da ne očekuje da će Sjedinjene Američke Države napustiti Severnoatlantsku alijansu, uprkos rastućim tenzijama unutar saveza. U intervjuu za nemački list „Velt am zontag“… »

Vesti dana »