Повезане вести

Питали су генералног секретара НАТО да ли ће САД да напусте Алијансу, Руте: "Разумем Трампову фрустрацију"

Питали су генералног секретара НАТО да ли ће САД да напусте Алијансу, Руте: "Разумем Трампову фрустрацију"

Блиц пре 2 сата
Руте сматра да су спекулације о изласку САД из савеза апсурдне и истиче важност америчког нуклеарног штита за безбедност Европе Трамп је у више наврата критиковао европске чланице НАТО-а због недовољних улагања у одбрану, што… »
Руте о Трамповим сновима: Не видим могућност да САД напусте НАТО

Руте о Трамповим сновима: Не видим могућност да САД напусте НАТО

Вечерње новости пре 4 сати
ГЕНЕРАЛНИ секретар НАТО-а Марк Руте изјавио је да не види могућност да Сједињене Америчке Државе напусте Северноатлантски савез, упркос критикама америчког председника Доналда Трампа на рачун савезника. Фото: Гемини У интервјуу… »
Бомба из НАТО! Руте проговорио о гласинама да Америка напушта Алијансу: "Трамп је очигледно разочаран..."

Бомба из НАТО! Руте проговорио о гласинама да Америка напушта Алијансу: "Трамп је очигледно разочаран..."

Курир пре 6 сати
Генерални секретар НАТО-а Марк Руте одбацио је спекулације да САД окончавају своје чланство у НАТО савезу. - Не мислим да САД напуштају НАТО - рекао је Руте у интервјуу за недељно издање немачког листа Ди Велт. Шеф НАТО-а је… »
Руте: Не видим могућност да САД напусте НАТО

НИН пре 9 сати
Генерални секретар НАТО-а Марк Руте изјавио је да не види могућност да Сједињене Америчке Државе напусте Северноатлантски савез, упркос критикама америчког председника Доналда Трампа на рачун савезника. У интервјуу за немачки… »

РТВ пре 10 сати
БЕРЛИН - Генерални секретар НАТО-а Марк Руте изјавио је да не види могућност да Сједињене Америчке Државе напусте Северноатлантски савез, упркос критикама америчког председника Доналда Трампа на рачун савезника. У интервјуу за… »
Руте: Не мислим да ће САД напустити НАТО

Н1 Инфо пре 10 сати
Генерални секретар НАТО-а Марк Руте изјавио је данас да не мисли да ће Сједињене Америчке државе (САД) напустити Алијансу, иако амерички председник Доналд Трамп прети повлачењем САД из НАТО-а. "Не мислим да ће САД напустити… »
"Разумем Трампову фрустрацију": Генерални секретар Марк Руте открио да ли ће САД напустити НАТО

"Разумем Трампову фрустрацију": Генерални секретар Марк Руте открио да ли ће САД напустити НАТО

Мондо пре 10 сати
Генерални секретар НАТО-а Марк Руте одбацио је нагађања о могућем повлачењу САД-а из одбрамбеног савеза, рекавши за недељно издање листа Дие Велт како не сматра да би Сједињене Државе могле да напусте НАТО савез. Истакао је… »

Данас пре 10 сати
Генерални секретар НАТО-а Марк Руте изјавио је данас да не мисли да ће Сједињене Америчке државе (САД) напустити Алијансу, иако амерички председник Доналд Трамп прети повлачењем САД из НАТО-а. „Не мислим да ће САД напустити… »
Руте: Делим незадовољство са Трампом неким НАТО савезницима

Руте: Делим незадовољство са Трампом неким НАТО савезницима

Политика пре 13 сати
Јача Европа кључ снажнијег НАТО-а. Генерални секретар НАТО-а Марк Руте изјавио је да не очекује да ће Сједињене Америчке Државе напустити Северноатлантску алијансу, упркос растућим тензијама унутар савеза. У интервјуу за… »

Вести дана »