Povezane vesti

"Imala sam moždani udar, porodica mi nije vrata otvorila": Bolna ispovest pevačice koja je sa 40 godina starijim kolegom"

"Imala sam moždani udar, porodica mi nije vrata otvorila": Bolna ispovest pevačice koja je sa 40 godina starijim kolegom"

Mondo pre 2 sata
Mala Cana, koja je dospela u žižu javnosti zbog veze sa Andrijom Bajićem, kaže da je pola života provela pitajući se šta će reći rodbina i prijatelji, ali nakon što se suočila sa moždanim udarom shvatila je da treba da živi život kako ona želi. Brak sa… »
"Doživela sam moždani udar, niko mi vrata nije otvorio, tu spada i porodica" Ispovest Male Cane: Molila sam Boga da ne budem…

"Doživela sam moždani udar, niko mi vrata nije otvorio, tu spada i porodica" Ispovest Male Cane: Molila sam Boga da ne budem…

Kurir pre 10 sati
Svetlana Tomić poznatija kao Mala Cana, otvorila je dušu pa je govorila o zdravstvenim problemima, braku sa Andrijom Bajićem, porodici i podršci. Kako kaže pola života je provela pitajući se šta će reći rodbina i prijatelji, ali nakon što se suočila sa… »
"Pre njega 10 godina nisam imala partnera" Šok-ispovest naše pevačice o braku sa 41 godinu starijim kolegom

"Pre njega 10 godina nisam imala partnera" Šok-ispovest naše pevačice o braku sa 41 godinu starijim kolegom

Telegraf pre 11 sati
Pevačica Svetlana Tomić Mala Cana, u javnosti poznata kao Mala Cana, otvorila je dušu o svom braku sa 41 godinu starijim kolegom Andrijom Bajićem (88) i detaljima koji su, kako kaže, godinama ostajali van očiju javnosti. Njihova ljubavna priča privlači… »
"10 godina nisam imala partnera pre Andrije": Mala Cana tvrdi da je 41 godinu stariji pevač njena srodna duša

"10 godina nisam imala partnera pre Andrije": Mala Cana tvrdi da je 41 godinu stariji pevač njena srodna duša

Mondo pre 13 sati
Pevačica Svetlana Tomić, u narodu daleko poznatija kao Mala Cana, šokirala je javnost iznošenjem do sada nepoznatih detalja o svom braku sa 41 godinu starijim kolegom, 88-godišnjim pevačem Andrijom Bajićem. Njihova ljubavna priča ruši sve predrasude, a… »
Pevačica o vezi sa 41 godinu starijim kolegom: "Pre njega 10 godina nisam imala partnera"

Pevačica o vezi sa 41 godinu starijim kolegom: "Pre njega 10 godina nisam imala partnera"

Blic pre 14 sati
Odbacila je optužbe da je u vezi iz materijalne koristi, ističući da joj je Andrija pružio pravu ljubav i podršku. Ima dobar odnos sa Andrijinim ćerkama, koje su je prihvatile i posećivale tokom bolesti. Pevačica Svetlana Tomić, u narodu daleko poznatija… »

Vesti dana »