Povezane vesti
Šta se krije iza odluke Davora Macure da kupi Ideu?
Danas pre 21 dana
Petrica Đaković, novinarka Forbes Srbija, rekala je u Novom danu da vest da Davor Macura kupuje Idea markete nije došla „kao grom iz vedra neba“ i da je tako nešto najavljivao i sam predsednik Aleksandar Vučić. Ona napominje da se kao dilema nameće… »
Šta se krije iza odluke Davora Macure da kupi Ideu: Samo širenje biznisa ili ima malo i politike
Nova pre 21 dana
Petrica Đaković, novinarka Forbes Srbija, rekala je u Novom danu da vest da Davor Macura kupuje Idea markete nije došla „kao grom iz vedra neba“ i da je tako nešto najavljivao i sam predsednik Aleksandar Vučić. Ona napominje da se kao dilema nameće… »
Šta se krije iza odluke Davora Macure da kupi Ideu: Samo širenje biznisa ili ima malo i politike
N1 Info pre 22 dana
Vesti dana »
‘Biću miran tek kad svi odu’: Evakuacija putnika broda pogođenog hantavirusom
Južne vesti pre 33 minutajoš 63 povezane
"Cilj je da nađemo kompromis, ali imamo i plan B", Đedović Handanović o pregovorima oko NIS-a: Očekujemo novi predlog MOL-a u najkraćem roku, danas ili sutra
Kurir pre 13 minutajoš 10 povezanih
Prvi tanker sa gasom prošao kroz Ormuz, konačno izvoz iz regiona od početka rata
Blic pre 3 satajoš 11 povezanih