Povezane vesti
Šta se krije iza odluke Davora Macure da kupi Ideu?
Danas 18.04.2026
Petrica Đaković, novinarka Forbes Srbija, rekala je u Novom danu da vest da Davor Macura kupuje Idea markete nije došla „kao grom iz vedra neba“ i da je tako nešto najavljivao i sam predsednik Aleksandar Vučić. Ona napominje da se kao dilema nameće… »
Šta se krije iza odluke Davora Macure da kupi Ideu: Samo širenje biznisa ili ima malo i politike
Nova 18.04.2026
Petrica Đaković, novinarka Forbes Srbija, rekala je u Novom danu da vest da Davor Macura kupuje Idea markete nije došla „kao grom iz vedra neba“ i da je tako nešto najavljivao i sam predsednik Aleksandar Vučić. Ona napominje da se kao dilema nameće… »
Šta se krije iza odluke Davora Macure da kupi Ideu: Samo širenje biznisa ili ima malo i politike
N1 Info 18.04.2026
Vesti dana »
Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj": Protest učenika, roditelja i nastavnika u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Glas mladih Kula najavljuje posledice za odbornika koji je glasao za predlog vlasti
Radio 021 pre 4 satijoš 30 povezanih
Epilog Skupštine Partizana: Mijatović podneo neopozivu ostavku i napustio klub
Danas pre 3 satajoš 45 povezanih