Povezane vesti
Šta se krije iza odluke Davora Macure da kupi Ideu?
Danas pre 18 sati
Petrica Đaković, novinarka Forbes Srbija, rekala je u Novom danu da vest da Davor Macura kupuje Idea markete nije došla „kao grom iz vedra neba“ i da je tako nešto najavljivao i sam predsednik Aleksandar Vučić. Ona napominje da se kao dilema nameće… »
Šta se krije iza odluke Davora Macure da kupi Ideu: Samo širenje biznisa ili ima malo i politike
Nova pre 18 sati
Petrica Đaković, novinarka Forbes Srbija, rekala je u Novom danu da vest da Davor Macura kupuje Idea markete nije došla „kao grom iz vedra neba“ i da je tako nešto najavljivao i sam predsednik Aleksandar Vučić. Ona napominje da se kao dilema nameće… »
Šta se krije iza odluke Davora Macure da kupi Ideu: Samo širenje biznisa ili ima malo i politike
N1 Info pre 19 sati
Vesti dana »
Đedović Handanović: Nisu laki pregovori sa MOL-om, preko crvenih linija ne možemo da pređemo
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih
Na današnji dan: Turci predali ključeve Beograda, umrli Darvin i Bajron, održan prvi Mis sveta
Radio 021 pre 47 minutajoš 4 povezane