Povezane vesti

"Nadam se da ćemo imati decu" Šok priznanje Kristijana Golubovića nakon skandala sa tiktokerkom: Progovorio o Kristini, evo…

"Nadam se da ćemo imati decu" Šok priznanje Kristijana Golubovića nakon skandala sa tiktokerkom: Progovorio o Kristini, evo…

Kurir pre 9 sati
U javnost je odjeknula vest o rastanku bivšeg para Kristine Spalević i Kristijana Golubovića. Njihov odnos doživeo je krah i završio se prijavom policiji. Podsećamo, Kristijan Golubović je odveo nekadašnju učesnicu Elite, Jordanku Denčić kod njegovog… »
"Bila sam s Kristijanom, možda sam trudna": Golubović i rijaliti učesnica javno rekli da su imali odnose

"Bila sam s Kristijanom, možda sam trudna": Golubović i rijaliti učesnica javno rekli da su imali odnose

Mondo pre 17 sati
Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović ne prestaje da šokira javnost nakon turbulentnog raskida sa Kristinom Spalević. Na Instagramu je objavio skandalozan video u kom glavnu ulogu, pored Kristijana, ima i bivša učesnica rijalitija "Zadruge 9 Elite"… »
"Možda sam trudna, imali smo odnose" Krisitjan Golubović odveo bivšu učesnicu Elite kod sestre, pa saopštili radosne vesti…

"Možda sam trudna, imali smo odnose" Krisitjan Golubović odveo bivšu učesnicu Elite kod sestre, pa saopštili radosne vesti…

Kurir pre 17 sati
Kristijan Golubović odveo je nekadašnju učesnicu Elite, Jordanku Denčić kod njegovog sestre, a razgovor koji su vodili sa njom iznenadio je mnoge. Kristijan se direktno obratio Jordanki rečima: "Dobro, kaži j*** sam te". Jordanka je na to odgovorila i… »
(Video) "Možda sam trudna" Kristijan Golubović odveo bivšu učesnicu "Elite 9" kod sestre: "Imali smo odnose, hoćeš da čuvaš…

(Video) "Možda sam trudna" Kristijan Golubović odveo bivšu učesnicu "Elite 9" kod sestre: "Imali smo odnose, hoćeš da čuvaš…

Blic pre 18 sati
Jordanka je izjavila da je imala intimne odnose sa Kristijanom i sugerisala da možda čeka dete. Kristijanova sestra se izričito usprotivila takvom ponašanju i odbila ideju o čuvanju unučeta. Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović ne prestaje da… »
"Možda sam trudna": Kristijan odveo bivšu učesnicu Elite kod svoje sestre, saopštili joj šok vest

"Možda sam trudna": Kristijan odveo bivšu učesnicu Elite kod svoje sestre, saopštili joj šok vest

Telegraf pre 19 sati
Kristijan Golubović pre više od mesec dana rastao se od Kristine Spalević, a porodični dom je napustio nakon što ga je ona prijavila policiji. Iako je u intervjuima govorio da želi da se pomiri i da joj se vrati, sada je isplivao jedan video koji je… »

Vesti dana »