Povezane vesti

"Imam tumor dojke" Učesnica Elite Dragana Stojančević otkrila tužnu vest, Matorina devojka iznenadila sve: Nikad neću biti…

"Imam tumor dojke" Učesnica Elite Dragana Stojančević otkrila tužnu vest, Matorina devojka iznenadila sve: Nikad neću biti…

Kurir pre 5 sati
Dragana Stojančević, aktuelna učesnica rijaliti programa " Elita 9", progovorila je o svojoj najtežoj životnoj borbi i narušenom zdravstvenom stanju. Milena Kačavenda i Dačo Virijević ugostili su Matoru, Luku i Draganu kako bi raščivijali njihov nedavni… »
"Imam tumor dojke" Učesnica Elite Dragana Stojančević otkrila tužnu vest: "Nikad neću biti žrtva", Matorina devojka…

"Imam tumor dojke" Učesnica Elite Dragana Stojančević otkrila tužnu vest: "Nikad neću biti žrtva", Matorina devojka…

Blic pre 7 sati
Dragana je naglasila da ne traži sažaljenje i da ne želi da koristi bolest kao izgovor, niti sebi ni svojoj porodici izaziva stres. Tokom emisije, Jovana Tomić Matora je stala u Draganinu odbranu i kritikovala ponašanje Luke prema Dragani. Dragana… »
Učesnica Elite šokirala sve! Otkrila tužne vesti: Matorina devojka o zdravstvenom stanju "Imam tumor dojke..."

Učesnica Elite šokirala sve! Otkrila tužne vesti: Matorina devojka o zdravstvenom stanju "Imam tumor dojke..."

Telegraf pre 7 sati
Dragana Stojančević, aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita 9", progovorila je o svojoj najtežoj životnoj borbi i narušenom zdravstvenom stanju. Milena Kačavenda i Dačo Virijević ugostili su Matoru, Luku i Draganu kako bi raščivijali njihov nedavni… »

Vesti dana »