Povezane vesti

Redak primer kako treba da se razmišlja u Superligi Srbije: Moramo da edukujemo igrače, sramota je da ne postoji igra 20…

Redak primer kako treba da se razmišlja u Superligi Srbije: Moramo da edukujemo igrače, sramota je da ne postoji igra 20…

Hot sport pre 20 dana
Samo ljudi poput Kokovića mogu da pomere Srbiju bliže evropskom vrhu! Posle poraza od Partizana u Humskoj rezultatom, trener Železničara Radomir Koković nije skrivao ogromno nezadovoljstvo – kako igrom, tako i onim što se, po njegovim rečima, dešavalo na… »
"Sudije puštaju, to je kultura u Srbiji": Koković ne može da se smiri posle poraza u Humskoj

"Sudije puštaju, to je kultura u Srbiji": Koković ne može da se smiri posle poraza u Humskoj

Mondo pre 20 dana
Fudbaleri Železničara iz Pančeva poraženi su od Partizana u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije, a trener Radomir Koković bio je veoma ljut nakon tog meča. On je isticao da se zbog mečeva poput onog odigranog u Humskoj publika udaljila od srpskog… »
Izgubio pa pobesneo! Koković bljuvao vatru u Humskoj! Čini se da je Partizan kriv jer nema publike na stadionima?

Izgubio pa pobesneo! Koković bljuvao vatru u Humskoj! Čini se da je Partizan kriv jer nema publike na stadionima?

Kurir pre 21 dana
Fidbaleri Partizana pobedili su Železničar sa 2:1 na startu plej-ofa Superlige Srbije. Posle meča trener kluba iz Pančeva Radomir Koković dao je oštru izjavu za TV Arena sport: - Ja sam video u nekim momentima. prvo poluvreme smo igrali dobro, Partizan… »
Trener Železničara razočaran Partizanom: Da li je to cilj sporta?

Trener Železničara razočaran Partizanom: Da li je to cilj sporta?

Sport klub pre 20 dana
Radomir Koković bio je razočaran načinom na koji su se fudbaleri Partizana ponašali nakon što su ove subote u Humskoj poveli 2:1 u duelu sa njegovim Železničarom. „Od 72. minuta utakmice nije bilo igre. Svelo se sve na krađu vremena i to je jako… »
Koković ljut posle poraza od Partizana: "Poslednjih 70 minuta nije bilo igre - krađa igre je nacionalni sport u Srbiji"

Koković ljut posle poraza od Partizana: "Poslednjih 70 minuta nije bilo igre - krađa igre je nacionalni sport u Srbiji"

Dnevnik pre 21 dana
Trener Železničara Radomir Koković bio je ljut posle poraza njegove ekipe od Partizana. "Ja sam video u nekim momentima, prvo poluvreme smo igrali dobro, Partizan je iz prvog šut da gol, drugo poluvreme isto. Poslednjih 70 minuta nije bilo igre, mislim… »
Koković: "Krađa vremena - nacionalni sport u Srbiji"

Koković: "Krađa vremena - nacionalni sport u Srbiji"

Sportske.net pre 21 dana
Nešto što je najviše ostavilo utisak na gledaoce TV Arena sport u subotu veče jeste izjava Radomira Kokovića. Trener Železničara je bio veoma nezadovoljan ponašanjem fudbalera Partizana u Humskoj, ekipe koja je na kraju slavila sa 2:1. Šta je imao da… »
Osveta servirana posle preokreta: Partizan ponovo na drugom mestu

Osveta servirana posle preokreta: Partizan ponovo na drugom mestu

Sport klub pre 21 dana
Fudbaleri Partizana nadigrali su Železničar 2:1 (1:1) posle preokreta, revanširali se Pančevcima za novembarski poraz u Humskoj i ponovo zaseli na drugo mesto Superlige. Ušli su gosti u meč bez respekta prema favoritu, sa svežim sećanjem na jesenji… »
Oštra izjava Kokovića: "Krađa igre je nacionalni sport u Srbiji"

Oštra izjava Kokovića: "Krađa igre je nacionalni sport u Srbiji"

B92 pre 21 dana
Trener Železničara Radomir Koković bio je ljut posle poraza njegove ekipe od Partizana. "Ja sam video u nekim momentima. prvo poluvreme smo igrali dobro, Partizan je iz prvog šut da gol, drugo poluvreme isto. Poslednjih 70 minuta nije bilo igre, mislim… »

Vesti dana »