Povezane vesti

Redak primer kako treba da se razmišlja u Superligi Srbije: Moramo da edukujemo igrače, sramota je da ne postoji igra 20…

Redak primer kako treba da se razmišlja u Superligi Srbije: Moramo da edukujemo igrače, sramota je da ne postoji igra 20…

Hot sport pre 1 sat
Samo ljudi poput Kokovića mogu da pomere Srbiju bliže evropskom vrhu! Posle poraza od Partizana u Humskoj rezultatom, trener Železničara Radomir Koković nije skrivao ogromno nezadovoljstvo – kako igrom, tako i onim što se, po njegovim rečima, dešavalo na… »
"Sudije puštaju, to je kultura u Srbiji": Koković ne može da se smiri posle poraza u Humskoj

"Sudije puštaju, to je kultura u Srbiji": Koković ne može da se smiri posle poraza u Humskoj

Mondo pre 1 sat
Fudbaleri Železničara iz Pančeva poraženi su od Partizana u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije, a trener Radomir Koković bio je veoma ljut nakon tog meča. On je isticao da se zbog mečeva poput onog odigranog u Humskoj publika udaljila od srpskog… »
Trener Železničara razočaran Partizanom: Da li je to cilj sporta?

Trener Železničara razočaran Partizanom: Da li je to cilj sporta?

Sport klub pre 2 sata
Radomir Koković bio je razočaran načinom na koji su se fudbaleri Partizana ponašali nakon što su ove subote u Humskoj poveli 2:1 u duelu sa njegovim Železničarom. „Od 72. minuta utakmice nije bilo igre. Svelo se sve na krađu vremena i to je jako… »
Izgubio pa pobesneo! Koković bljuvao vatru u Humskoj! Čini se da je Partizan kriv jer nema publike na stadionima?

Izgubio pa pobesneo! Koković bljuvao vatru u Humskoj! Čini se da je Partizan kriv jer nema publike na stadionima?

Kurir pre 2 sata
Fidbaleri Partizana pobedili su Železničar sa 2:1 na startu plej-ofa Superlige Srbije. Posle meča trener kluba iz Pančeva Radomir Koković dao je oštru izjavu za TV Arena sport: - Ja sam video u nekim momentima. prvo poluvreme smo igrali dobro, Partizan… »
Koković ljut posle poraza od Partizana: "Poslednjih 70 minuta nije bilo igre - krađa igre je nacionalni sport u Srbiji"

Koković ljut posle poraza od Partizana: "Poslednjih 70 minuta nije bilo igre - krađa igre je nacionalni sport u Srbiji"

Dnevnik pre 2 sata
Trener Železničara Radomir Koković bio je ljut posle poraza njegove ekipe od Partizana. "Ja sam video u nekim momentima, prvo poluvreme smo igrali dobro, Partizan je iz prvog šut da gol, drugo poluvreme isto. Poslednjih 70 minuta nije bilo igre, mislim… »
Koković: "Krađa vremena - nacionalni sport u Srbiji"

Koković: "Krađa vremena - nacionalni sport u Srbiji"

Sportske.net pre 3 sata
Nešto što je najviše ostavilo utisak na gledaoce TV Arena sport u subotu veče jeste izjava Radomira Kokovića. Trener Železničara je bio veoma nezadovoljan ponašanjem fudbalera Partizana u Humskoj, ekipe koja je na kraju slavila sa 2:1. Šta je imao da… »
Osveta servirana posle preokreta: Partizan ponovo na drugom mestu

Osveta servirana posle preokreta: Partizan ponovo na drugom mestu

Sport klub pre 3 sata
Fudbaleri Partizana nadigrali su Železničar 2:1 (1:1) posle preokreta, revanširali se Pančevcima za novembarski poraz u Humskoj i ponovo zaseli na drugo mesto Superlige. Ušli su gosti u meč bez respekta prema favoritu, sa svežim sećanjem na jesenji… »
Oštra izjava Kokovića: "Krađa igre je nacionalni sport u Srbiji"

Oštra izjava Kokovića: "Krađa igre je nacionalni sport u Srbiji"

B92 pre 3 sata
Trener Železničara Radomir Koković bio je ljut posle poraza njegove ekipe od Partizana. "Ja sam video u nekim momentima. prvo poluvreme smo igrali dobro, Partizan je iz prvog šut da gol, drugo poluvreme isto. Poslednjih 70 minuta nije bilo igre, mislim… »

Vesti dana »